Resum

Ens falta temps

Primer quart increïblement treballat tant en defensa com en atac, on hem agafat un avantatge de set punts. Al  segon quart ens han aconseguit superar per una baixada d’intensitat i errors en la defensa de les nostres, que han aprofitat les contrincants per capgirar el marcador i agafar avantatge de sis punts.

Inici del tercer temps amb el mateix patró del segon. Ens costa arribar a cistella i la defensa se’ns complica, acabant 33-45.

Iniciem el darrer quart temps amb molta iniciativa, quart més igualat fins que a manca de cinc minuts les nostres panteres remunten fent una gran feina de recuperació de pilotes i encert de cara a cistella.
Llàstima que no hem tingut un parell de minuts més per culminar al remuntada i no patir una nova derrota.