Resum

Tercer desplaçament de l’equip i en aquesta ocasió tocava visitar el pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat per enfrontar-nos al Barça.

Començava el matx i l’alçada i l’envergadura de les barcelonines van donar greus problemes a l’equip per controlar el rebot defensiu. Els primers minuts les locals disposaven de 3 o 4 tirs cada atac però el desencert era evident i una i altra vegada fallaven tirs còmodes. Les nostres van començar a treballar amb més agressivitat i poc a poc la lluita dins la pintura es va equilibrar : 10-9 al final del primer quart.
A l’inici del segon període sortim des-concentrades i el Barça recupera pilotes i anota, ara sí, fàcilment posant una màxima avantatge de 6 punts (21-15).

L’equip en aquest moment es transforma i fa la volta al marcador gràcies a un joc ràpid, passades més precises que trenquen la pressió local i un 0-13 posava el 21-28. Metamorfosi obvia: de gatetes inofensives a panteres afamades de bàsquet.

Iniciàvem el 3r quart sabent que malgrat que les nostres rivals ens superaven clarament en alçada i pes i els seus moviments ofensius buscaven una i altra vegada ficar pilotes dins la pintura aprofitant la corpulència de les jugadores interiors, les nostres havien de fer una tasca de desgast continuada. El domini del joc al llarg del 3r quart ens donava 10 punts a favor i bones sensacions.

El darrer quart va ser un monòleg de les nostres panteres que van anotar 28 punts i van assolir ràpidament una diferència a favor superior als 20 punts. (37-58 a 5 minuts pel final).

Victòria meritòria en un pavelló fantàstic amb totes les noies fent la seva feina. Totes van aportar i així és com un equip esdevé complicat de derrotar.

Molts aspectes que es treballen en els entrenaments comencen a sortir bé i l’equip segueix creixent de forma molt satisfactòria:
Es comparteix cada vegada millor la pilota en atac, trobem solucions assajades per treure amb facilitat la pressió i defensivament l’equip està cada cop més ben situat.

Continuem amb deures pendents que haurem d’anar polint: les pèrdues de pilota.
Proper cap de setmana partit a casa a les 12.30 enfront el Jac Sants.