Competició: C.T. Mini Fem. Nivell B – 1a. Fase – Grup 4

C.B. Blanes — C.B. Sarrià de Ter

Últim partit de la temporada i victòria

Amb resultat favorable en tots els períodes excepte en el quart i sisè on ens han superat. Malgrat anar al davant en el marcador cal dir que les nostres jugadores han sortit a pista aparentment cansades i sense un gran joc però mica en mica han entrat en el partit i han acabat oferint un magnífic últim període amb un gran treball defensiu i en atac.

Aquí acabem aquesta temporada on hem vist a les nostres petites créixer i millorar dia a dia, cal destacar el gran treball de les nostres entrenadores!!!

La pròxima temporada més i millor!!!
Endavant Panteres!!!

Montessori-Palau — C.B. Blanes

Primera derrota en aquesta segona fase

Partit disputat on en alguns períodes hem anat per davant, però la falta d’encert a cistella i la manca de caràcter defensant han acabat donant la victòria a les rivals.

Cal seguir treballant per millorar!
Força Blanes i força Panteres!

C.B. Blanes — Bisbal Bàsquet

Victòria de les nostres panteres

Tot i tenir el partit guanyat d’entrada per alineació incorrecte de l’equip rival, les nostres jugadores han mostrat un gran joc i han lluitat per aconseguir la victòria. Partit a partit veiem un creixement i una millora de les petites.

Seguim així!
Força Blanes i força Panteres!

C.B. Sarrià de Ter — C.B. Blanes

Tercera victòria consecutiva

Partit molt ajustat des de l’inici, amb resultat favorable en tots els períodes excepte en el tercer on ens han superat per un conjunt d’errades que hem sabut corregir a posteriori.

En general avui hem vist un bon treball defensiu i d’atac de les nostres jugadores.