Competició: Lliga Catalana Bàsquet - Copa 2a D - A 2021-2022

C.E. El Vilar – C.B. Blanes — Prodis Terrassa

Noten massa les baixes

Avui l’equip del C.E. ElVilar-CBB ha jugat contra Prodis  de Terrassa. Partit complicat degut a varies baixes per part del nostre equip.

Tot i el gran esforç dels nostres jugadors i jugadores per suplir les baixes, no ha estat suficient i l’equip rival ens ha guanyat còmodament degut al gran encert i domini de rebot.

Tot i així, ha sigut una jornada on hem pogut aprendre per anar millorant cada vegada més.

 

C.E. El Vilar – C.B. Blanes — Teb C.E.

El mal inici marca el desenllaç del partit

Partit amb un mal inici de les nostres Panteres, on vam tenir poca estona per escalfar cosa que va provocar que ens costes entrar en partit. Això sumat a que el rival disposava de jugadors mes físics va fer que l’equip patís en estàtic i a la mitja part el rival tenia un còmode avantatge.

A la represa, amb una millor defensa i intentant sumar punts al contraatac es va aconseguir que ens acostéssim al marcador però ens va faltar temps per completar la remuntada.

Specials C.B.V. Montornés — C.E. El Vilar – C.B. Blanes

Derrota en un partit molt igualat i competit

Nou partit contra un rival també mes jove, que va sortir amb més energia i va acabar el primer quart amb un petit avantatge. Al segon quart els nostres es van ordenar amb defensa i vam escollir millor els nostres tirs, buscant situacions més properes a la cistella. Això va fer remuntar aquest petit avantatge i arribar igualats a la mitja part.

Al retorn del descans el partit va seguir igualat fins al final del partit amb l’intercanvi de cistelles i un partit alegre i vistos per part dels dos equips. A manca de pocs segons el partit estava empatat amb pilota pels rivals on un tir sobre la botzina els hi dona la victòria.

Tot i la derrota els nostres van ser un gran exemple en tots els àmbits del joc, actitud i respecte. No podem estar més orgullosos d’ells.

Seguirem creixent!