Competició: Pre-Infantil femení

Comas Immob. C.B. Blanes — CESET

Rival superior

Derrota a casa de les nostres panteres, contra un equip que a la primera part ha estat superior a nosaltres en defensa, ritme i amb bones jugades.
Però a la segona part, les nostres panteres no li han fet fàcil el joc a les seves rival, amb molt bona defensa, robant pilotes i amb més joc per part nostra.

Continuarem treballant per créixer junts.
Força Panteres 💪🏼🏀🖤💛

C.B. La Vall d’en Bas — Comas Immob. C.B. Blanes

Partit difícil al camp de la Vall d’en Bas

Primera part complicada on ens hem sentit una mica perdudes per la pista i superades per les rivals. A partir de la mitja part hem fet un canvi de xip i hem jugat els últims 20 minuts.

Durant la segona part hi ha hagut força encert i defensa per part de les panteres on han pogut gaudir. Hem de donar les gràcies a la Keila i la Jessica del mini per la seva ajuda.

Seguim creixent 🤟🏻🖤💛

Comas Immob. C.B. Blanes — C.B. Olot

Mal partit avui de les nostres jugadores a casa contra un rival de la part alta de la classificació

Mai ens hem sentit còmodes a la pista i sempre hem anat una passa darrera del nostre rival. La gran quantitat de pilotes perdudes i la passivitat defensiva ha condicionat molt a les nostres panteres, que necessiten un canvi de xip i tornar a guanyar confiança com tenien els primers partits de lliga.

Seguim treballant i aprenent junts
Força Panteres 💪🏼🏀🖤💛

 

B.C. Torroella — Comas Immob. C.B. Blanes

Partit complicat del pre-infantil B femení a Torroella

Derrota de les blanenques on hi han hagut moltes desconnexions en defensa i falta d’encert en atac. Els dos primers quarts hem sortit adormides i això ha condicionat tot el partit. Falta seguir competint durant els quaranta minuts de partit i estar concentrades en totes les situacions del matx.

Seguim treballant i aprenent juntes
Força Panteres 💪🏼🏀🖤💛