Competició: Cadet B masculí

B.C. Maçanet — Tecnocasa C.B. Blanes B

Intentant aturar l’embranzida del primer classificat del grup.

Un contundent 1° quart(34-12) ens ha deixat fora de joc ja des del principi.
Masses pèrdues de pilota, masses badades en defensa i un rebot que MAI és nostre.

Les nostres panteres però, han seguit lluitant i en alguns moments del partit hem pogut veure més solidesa en defensa i algunes bones jugades en atac. Partit, a més, amb abundància de triples per part de tots dos equips, però sobretot del Maçanet, fet que ha ajudat a distanciar més el marcador.

A la grada no hem deixat d’animar el nostre equip que sabem que setmana a setmana ho intenta i no es rendeix. Jugadors i entrenadors, no defalliu, la lluita continua i l’esforç i perseverança tard o d’hora té la seva recompensa.

Dilluns “Sant torne-m’hi”
Força Blanes💪🖤💛🖤

Tecnocasa C.B. Blanes B — C.B. Vilablareix

Nova derrota amb pinzellades de bon joc i bons moments en defensa

Podria ser que en aquest partit no hem perdut tantes pilotes. Podria ser que hem capturat més rebots. Podria ser que el nostre balanç defensiu en molts moments ha funcionat. Podria ser que hem tornat a anar de menys a més. I podria ser també, que en alguns trams del partit hem mogut la pilota amb dinamisme i com un equip.

FICTICI o REAL?

Això ha sigut real. Així ho demostren els parcials del tercer i quart períodes 17-16 i 15-16. Sense abaixar el cap hem seguit lluitant, complicant les coses al rival.

Però també ha sigut real el parcial del primer quart, 10-29, on les nostres badades defensives, han propiciat varis contraatacs del Vilablareix. Ells també han estat més encertats, i nosaltres, ans al contrari, hem fallat moltes cistelles fàcils que han anat posant distància en el marcador.

És real doncs, que s’han fet coses millor que en altres partits, però no suficients per aconseguir la victòria.

Si ens concentrem sobretot en la defensa durant TOT el partit i millorem el nostre encert a cistella guanyar els partits ja no serà quelcom fictici, sinó que es convertirà en una Realitat.

Agraïm el suport de la grada que ha animat durant tot el partit.
Força panteres!💪🖤💛🖤

Bisbal Bàsquet — Tecnocasa C.B. Blanes B

Partit on hem anat de menys a més

Sempre hem anat per darrera en el marcador, però en varis moments del partit la remuntada semblava possible. Bàsicament les males passades, pèrdues de pilota i les contínues badades en defensa, han fet que perdéssim aquest partit.

En atac hem tingut bons moments, sobretot en el últim tram del partit, aconseguint un parcial de 10 a 18 a favor nostre.
S’ha de seguir treballant i no rendir-se mai.

A pel proper partit equip!
Força panteres!💪🖤💛🖤

B.C. Fontajau — Tecnocasa C.B. Blanes B

Contundent derrota a Girona

Hem començat forts el primer quart, amb una bona defensa i aconseguint bones cistelles. Però ja abans d’acabar aquest, vàries badades per part nostre han fet que marxessin en el marcador i ja no hi ha hagut manera de remuntar.

La falta d’encert(no es pot guanyar un partit aconseguint només 36 punts) i sobretot i en majúscules “AQUEST REBOT QUE MAI ÉS NOSTRE”, han fet que guanyar aquest partit fos impossible.

Toca passar pàgina i seguir treballant de valent. La setmana entrant comença la segona volta de la primera fase. Ens tornarem a trobar amb els mateixos equips i ens hem de fixar un objectiu molt clar, millorar en el nostre joc aconseguint així millors resultats!

Som-hi equip!
Força panteres!
🏀🖤💛🖤

Tecnocasa C.B. Blanes B — F.D. Cassanenc

Perdem el partit, però clara millora en el joc del nostre equip

Avui parlarem de les bones sensacions que en gran part del partit ens han deixat els nostres jugadors. Bones jugades en atac que fa que després de molts partits aconseguim superar els 50 punts.

Encara ens queda molt per fer, sobretot en defensa. Hem de seguir treballant de valent “amb cames”, aconseguint així “que no ens superin” i sobretot mentalitzar-nos que hem de lluitar el rebot com si no hi hagués un demà. Però avui parlarem de bones sensacions. D’un equip que no s’arronsa i que lluita sense abaixar el cap.

Avui parlarem d’una colla de nois que guiats pels seus entrenadors s’esforcen setmana a setmana per superar-se. Avui parlarem d’un públic que va esperonar el seu equip a no rendir-se i a donar-ho tot a pista. Avui parlarem d’un equip que no claudica.

El dilluns “Sant tornem-hi”!
Força panteres 🏀🖤💛🖤