Control i domini en el debut a casa

Segona victòria de la lliga i primer partit a casa, on l’equip local va enfrontar-se al C.B. Quart.
Des del salt inicial, les jugadores del primer equip van mostrar la seva intenció de dominar el partit.

El primer quart, va ser una exhibició d’energia, amb una defensa sòlida i un atac fluid tot i no tindre un 100% d encert, vàrem acabar el període amb un marcador de 10-6.
Al segon quart, vam començar a remuntar gràcies a una millora en el joc i a les pèrdues de pilota del C.B. Quart, que van permetre a aprofitar els errors defensius. Tancant el parcial 16-8, la distància es va ampliar considerablement, posant pressió a l’equip visitant.

Malgrat la reacció de les locals, el C.B. Quart va recuperar el control a mesura que avançava el tercer quart. La seva defensa va tornar a estabilitzar-se i, amb un atac efectiu, van tancar el tercer quart amb un marcador de 6-6.
L’últim quart va ser molt intens i igualat per tots dos equips L’encontre va finalitzar amb un 47-32, consolidant la victòria del primer equip.

Les jugadores van mostrar una gran capacitat per jugar en equip i aprofitar cada oportunitat.
Donem gràcies a L’afició que ens va animar i donar suport.

Us esperem amb moltes ganes el pròxim encontre.

C.B. Blanes, 47
C.B. Quart, 32

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.