Contundent victòria

Contundent victòria del Junior A davant un impotent Molins.
Un Blanes molt superior marca un ritme impossible de seguir per un equip molt inferior en tots els aspectes del joc. Mostra d’aquesta superioritat s’ha finalitzat el primer quart 8 punts per sobre i s’ha arribat al descans amb un 39-23 que descriu a la perfecció el que s’ha viscut a la pista.

Als del Baix Llobregat no els ha servit el descans per trobar la fórmula que fes possible la reacció i la diferència al marcador ha continuat augmentant durant un tercer període que s’ha tancat amb un categòric 63-41.

A diferència d’altres partits, avui els nostres no han donat aire al rival en cap moment (tot i les dificultats per mantenir la concentració amb un resultat tan favorable). Així, els locals han continuat treballant de manera col·lectiva, a gran velocitat i amb molt encert en el tir exterior per tancar el partit en un 88-54 que és, de moment, el resultat més contundent del que va de temporada.

Després de quatre victòries consecutives, el Blanes es postula com a clar candidat a ocupar la primera plaça en aquesta primera fase de grups.
Avui, sense necessitat de vàlium… força Blanes!

C.B. Blanes A, 88
A.E. Manyanet Molins, 54

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.