Emoció malgrat la derrota

Encetem la temporada a casa amb un emocionant encontre contra el C.B. Guíxols. Amb els aficionats donant suport al seu equip des del primer minut. Malgrat la derrota 51-55, el Blanes ha demostrat un bon joc, tot i la intensa pressió de les rivals.

Des del principi, el Blanes va prendre la iniciativa. Les jugadores van mostrar una fluïdesa en el seu joc, movent la pilota amb precisió i creant oportunitats de tir. No obstant això, la pressió del Guíxols va ser constant. Les visitants no van dubtar a imposar un estil de joc físic, buscant desestabilitzar l’ofensiva local. Cada cistella del Blanes era contraatacada amb un contacte dur que mantenia les jugadores en constant alerta.

El primer quart va deixar clar que el C.B. Blanes tenia el domini del joc, però el Guíxols s’aferrava a la seva estratègia defensiva, portant el partit a un terreny àrid.
El segon quart va ser crucial; el C.B. Guíxols va començar a apropar-se en el marcador, capitalitzant els errors del Blanes. Tot i així, l’equip local no es va deixar intimidar, mantenint el seu estil de joc. Les jugadores del Blanes, buscaven constantment trencar la pressió rival, però la defensa del Guíxols, implacable, va aconseguir frenar els seus intents.

En els darrers quarts, la tensió era palpable. El C.B. Blanes va lluitar fins al darrer segon, però la persistent pressió del Guíxols els va permetre tancar el partit amb una avantatge mínima. Malgrat la derrota, l’equip local es va retirar amb el cap alt, sabent que el seu joc havia estat superior i que la propera jornada seria una oportunitat per corregir errors.

L’encontre va deixar clar que el C.B. Blanes té molt potencial. Amb un joc més cohesionat i aprofitant les lliçons apreses d’aquest dur partit, sens dubte tornaran més fortes en la seva propera presentació. La temporada acaba de començar, i l’equip té la determinació necessària per seguir lluitant pels seus objectius.

C.B. Blanes B, 51
C.B. Guíxols, 55

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.