Resultats i cróniques de la darrera jornada

Tots els resultats del cap de setmana dels equips federats del club.

 

MINI GROC MASCULÍ

Competeixen després d’un mal inici

C.E. MARISTES GIRONA: 79
C.B. BLANES: 37

Partit complicat amb només 8 jugadors. Han sortit una mica adormits, però mica en mica s’han anat ficant al partit empatant el tercer període i després guanyant-ne tres més!

Al final, com no, han acabat morts de cansament i esgotament

💪🏻 Bona feina mini groc!!!

 

MINI B FEMENÍ

Continua l’aprenentatge

C.B. BLANES: 19
MONTESSORI-PALAU: 69

Clara derrota de les blanenques davant un equip més experimentat i cohesionat. Les nostres han sortit motivades però al mateix temps nervioses. Han tingut errades en defensa per mal posicionament, poc encert en el tir i pèrdua de rebots. Sempre han anat per darrere en el marcador.

S’han de treballar aquest errors per aconseguir un bon joc.

Força Panteres!! 🏀💛🖤

 

MINI NEGRE MASCULÍ

Partit dominat de principi a fi pel rival

C.B. SANT FELIU: 78
C.B. BLANES: 28

Els nostres jugadors no han sabut aprofitar les oportunitats que han tingut, cosa que hauria fet que la diferència de punts hagués estat menor.

El rival ha fet un partit molt seriós i els nostres no han sabut aprofitar les poques ocasions que han generat. Cal seguir treballant i ser conscients de les nostres debilitats i reforçar-nos a nivell físic; estar atents al rebot defensiu i ofensiu. Han fet una molt bona tasca defensiva sobre tot de la sisena part en endavant. Tenim potencial i l’hem de saber aprofitar; ens queden tres partits en els que seguir millorant.

Endavant Blanes, endavant Panteres!

 

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Bona imatge tot i la derrota

B.M.B. MATARÓ 3 VILES: 65
C.B. BLANES: 54

Bona posada en escena tant en defensa com en atac que ens ha permès anar per davant al marcador.

Al segon quart tot ha canviat, només hem anotat 8 punts i hem arribat al descans perdent de 14.

A l’inici del tercer, semblava que els nostres havien tirat la tovallola, però fruit d’una bona defensa el marcador s’ha anat ajustant.

Felicitar a l’equip per l’entrega que tot i haver guanyat el primer i l’últim quart no ha pogut aconseguir la victòria.

Força panteres!! 💛🖤

 

INFANTIL FEMENÍ

Derrota de les nostres panteres

C.B. BLANES: 46
LIMA-HORTA: 59

Inici de partit fatídic. Durant els primers cinc minuts el marcador de les nostres jugadores s’ha quedat a 0, mentre les contrincants, amb molta mes energia, ens arribaven a fer catorze punts, cosa que ha fet que quan les nostres han reaccionat els hi ha sigut impossible atrapar-les.

Han començat a entrar en joc tard, emb un joc tímid on els faltaven les ganes de guanyar.

Cal dir que és un equip totalment vàlid per la competició… només… s’ho han de creure. La demostració està en el resultat final, que ha sigut l’avantatge que ens han agafat al principi.

Vinga noies, 💪🏼podem i ho sabeu👉🏽 panteres!!

🧡🖤🏀

 

INFANTIL MASCULÍ

Cal seguir treballant

BÀSQUET LLORET: 77
C.B. BLANES: 30

Segon partit de les panteres infantils on han connectat de bona manera i s’espera encara més efectivitat en les següents confrontacions.

Vinga, que es pot!!

 

CADET C MASCULÍ

Clara derrota

C.B. BLANES: 29
F.D. CASSANENC: 70

Partit fluix dels nostres que s’han vist clarament superats en tots els aspectes del joc des del primer minut.

Hem de seguir treballant per començar a anotar les diverses situacions de cistella fàcil i assegurar el rebot defensiu.

Sabem que els nostres jugadors tenen molt marge de millora, i de ben segur que poc a poc, tots els aspectes que treballem durant els entrenaments, començaran a sortir als partits!

Seguim!!!!!
Força Blanes!!!!

 

CADET B FEMENÍ

Cauen a la pròrroga

C.B. FARNERS: 66
C.B. BLANES: 58

Segon partit de la temporada. Partit molt igualat i lluitat que s’ha decidit a la pròrroga. Finalment la falta d’encert en els tirs lliures, les entrades i petits detalls han fet que no hagi sigut possible la victòria.

Si seguim treballant així no trigarà en arribar.

Força Panteres !!!!

 

CADET B MASCULÍ

Partit ajustat en un derbi intens

C.B. BLANES: 47
BÀSQUET LLORET: 57

En tots els quarts el Lloret ha portat avantatge sobre el Blanes. Als nostres els hi ha faltat tancar el rebot i tenir encert en els tirs.

S’ha anat combinant fases de molta intensitat amb altres de precipitació. Però s’ha vist que els nostres nois son capaços d’anar a més.

Seguim treballant… Força Blanes!!!

 

CADET A MASCULÍ

Competeixen fins el final

U.B. SANT ADRIÀ: 78
C.B. BLANES: 72

Arribàvem després de dos partits molt fluixos amb els equips teòricament més dèbils del grup i el partit d’avui era el primer d’una sèrie amb els equips més forts. Però això ha canviat, avui hem tingut estones de molt bon joc, amb combinacions entre pivots i alers, i amb molt més encerts en els tirs de camp i lliures.

Hem estat a punt d’aconseguir la victòria, però un altre triple en els últims minuts del partit ha decidit una altra vegada a favor del rival. De totes maneres, avui ens deixa un bon sabor de boca, si seguim així tard o d’hora arribarà la victòria.

Força Blanes!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ

Victòria a Terrassa

C.N. TERRASSA: 38
C.B. BLANES: 58

Bon partit del Blanes amb un gran resultat a la mitja part, però l’equip s’ha refiat i ha fet que el Terrassa recuperés distància fins que hem tornat a millorar el joc.

Gràcies a les cadets per venir a ajudar.

S’ha de seguir treballant i millorant
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

 

SÈNIOR FEMENÍ

Victòria treballada

C.B. BLANES: 54
C.B. CALELLA: 51

S’ha notat poder comptar amb quasi totes les jugadores sèniors, el primer quart hem anat per sota, el segon i tercer igualats, i a l’últim ens hem imposat.

Triomf que ha de reafirmar a les noies, doncs l’any passat no vam poder guanyar cap partit al Calella, equip més consolidat a la categoria i amb bones jugadores. Fet positiu es que podem millorar en molts apartats, al que si sumem una defensa més intensa com a la segona part, aquest equip pot ser molt competitiu.

A seguir treballant panteres.

 

SÈNIOR A MASCULÍ

El derbi cap a Blanes

BÀSQUET LLORET: 82
C.B. BLANES: 87

Primera part amb un clar domini de l’equip local amb un percentatge elevat d’encerts del seus jugadors exteriors i una desactivació del nostre joc interior, amb la diferència de centímetres del seu pivot de referència.

La defensa inexistent del nostre equip ens ha portat a la mitja part a encaixar més d’ una cinquantena de punts. A la represa hem fet un canvi defensiu i hem endurit el nostre joc. El matx ha pres una altra direcció. La recuperació de pilotes i l’encert en el tir  han tombat el marcador al nostre favor.

Les acaballes de l’últim quart han estat d’infart. El nostre públic, que ha omplert les graderies del pavelló de Lloret, ha animat i ha gaudit de la victòria del nostre equip. 🖤💛🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.