Resultats del cap de setmana

Tots els resultats dels equips federats que han disputat partits de competició aquest cap de setmana:

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Bateig de foc per al Blanes en la seva estrena a la categoria infantil de 1er any

C.B. BLANES: 46
C.B GRANOLLERS: 87

El Granollers s’ha presentat amb un equip molt fort i els nostres nois han pagat l’estrena amb una derrota contundent ( 46 – 87 ).

Al tercer quart s’ha vist la millor versió del Blanes, (20-11) i una mostra del que pot arribar a fer aquest equip si està endollat i mossega.

CADET A MASCULÍ

Gran estrena del cadet A masculí

C.B. BLANES: 85
B. VILAFANT: 43

Partit que ha anat de menys a més. Al primer quart hem aprofitat molt bé la superioritat d’alçada del nostre equip jugant al pal baix. Al segon i tercer quart , tot i no jugar molt bé, s’ha pogut mantenir la diferència de 20 punts en el marcador. Ja en el darrer quart l’equip ha jugat molt més relaxat, fet que s’ha notat en el bon joc desenvolupat, allunyant-se en el marcador fins arribar a la diferència del 40 punts.

Per fi torna el bàsquet!!!!! Força Blanes!!!

JÚNIOR FEMENÍ

Estrena amb derrota del júnior femení

C.B. BLANES: 45
U.E. MATARÓ: 67

Primer partit de temporada. Hem començat fortes i hem aguantat fins a la mitja part. Al tercer període hem tingut molt poc encert i en el darrer s’ha jugat millor però ja era tard. Ens manca treball i hem de guanyar físic.

Força panteres🏀 💛🏀

SÈNIOR FEMENÍ

El sènior femení nota massa la baixa de quatre jugadores i la manca de rebot

C.B. BLANSES: 42
C.B. SALT: 61

Primer partit, on l’adversari ha estat més centrat, amb millor encert i agafant molts més rebots. Fins el tercer període estàvem dins el partit. Hem fet jugades destacades però sense continuïtat.

Amb treball, esforç i centrades es tirarà endavant.

SÈNIOR A MASCULÍ

Millor no es pot començar

B. BOET MATARÓ  3 VILES: 45
C.B. BLANES: 76

El sènior masculí ha començat la seva lligueta a Primera Catalana amb una treballada victòria. Avui hem demostrat ser un equip que té moltes ganes de jugar a un bon bàsquet. Hi ha hagut molta complicitat de joc entre veterania i joventut, demostrant un joc dinàmic i amb molt bona circulació de pilota, buscant bones posicions de tir. El seu joc seriós i intens ens ha demostrat que una àmplia victòria, com la d’aquesta tarda, s’aconsegueix amb una bona defensa.

Gràcies per fer-nos gaudir, d’aquest esport que tant ens apassiona🖤💛🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.