Competició: Copa Federació Pre-Infantil Fem. Nivell B – Grup 1

C.B. Guíxols — C.B. Blanes

Últim partit de la temporada i l’han guanyat

Ha estat un partit emocionant i en alguns moments divertit. Només dir que hem tornat a tancar el marcador. Avui les nostres panteres minis han jugat totes juntes una part de l’últim període.

Gràcies a les minis i Olé i Oooolé! 👏🏀👏🏀👏

Panteres ja hem acabat la temporada, però ja sabeu. ara a descansar uns dies i a seguir treballant.
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes

Victòria en el penúltim partit de la temporada

Finalment hem jugat el partit ajornat que no s’havia pogut jugar per manca de jugadores del Vedruna. Hi han hagut moments emocionants i les nostres jugadores han aprofitat per treballar noves jugades.

Seguim treballant.
Gràcies a les minis.
Panteres amunt, que ja s’acaba la temporada!!!!
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

C.B. Blanes — B. Vedruna Palamós

Partit guanyat

Avui ha sigut un partit emocionant tot i que han tancat marcador. Dir-vos que les nostres jugadores han fallat en tirs fàcils a cistella, però han treballat la defensa i també l’atac fins a l’últim minut. També dir que el nostre rival es veia un equip molt nou.

Noies, això sí, heu de seguir treballant.
Donar les gràcies a les mini.

Panteres, vinga!!!!, que ja queden només dos partidets.
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

 

C.B. Blanes — C.B. La Vall d’en Bas

Partit perdut

Avui ha sigut un partit molt lluitat i emocionant per part de les nostres jugadores, però ens ha faltat un quart més per a aconseguir guanyar-lo.

També dir que les nostres Panteres han fallat en defensa i els pocs encerts a cistella ens han perjudicat, això sí, les ganes de guanyar no han decaigut en cap moment. A seguir treballant noietes.

Donar les gràcies a les mini.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

Partit guanyat

Avui el partit no ha estat gaire difícil, al Guíxols els hi ha fallat l’encert a cistella. També dir que les nostres panteres han jugat bastant bé, s’ha notat un canvi amb els partits anteriors i han aprofitat totes les oportunitats.

Donem gràcies a les mini.

A seguir treballant noies.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

C.B. La Vall d’en Bas — C.B. Blanes

Primer partit perdut del segon torn

Avui hem jugat amb set jugadores. Han faltat una lesionada i una altra malalta, i no érem suficients. Abans de començar el partit ja l’havíem perdut de alineació il·legal.

Dir que les nostres Panteres han jugat bé, tot i que ens ha perjudicat els pocs encerts a cistella. Això sí, les ganes de guanyar no han decaigut i en cap moment han baixat la guàrdia. Finalment les jugadores del San Esteve l’han aprofitat la manca de rotació i el cansament de les nostres jugadores per guanyar-nos.

Donar les gràcies a les mini.

Tot i així han de seguir treballant i esforçant-se.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤