Competició: Copa Federació Pre-Infantil Fem. Nivell B – Grup 1

C.B. Blanes — B. Vedruna Palamós

Partit guanyat

Avui ha sigut un partit emocionant tot i que han tancat marcador. Dir-vos que les nostres jugadores han fallat en tirs fàcils a cistella, però han treballat la defensa i també l’atac fins a l’últim minut. També dir que el nostre rival es veia un equip molt nou.

Noies, això sí, heu de seguir treballant.
Donar les gràcies a les mini.

Panteres, vinga!!!!, que ja queden només dos partidets.
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

 

C.B. Blanes — C.B. La Vall d’en Bas

Partit perdut

Avui ha sigut un partit molt lluitat i emocionant per part de les nostres jugadores, però ens ha faltat un quart més per a aconseguir guanyar-lo.

També dir que les nostres Panteres han fallat en defensa i els pocs encerts a cistella ens han perjudicat, això sí, les ganes de guanyar no han decaigut en cap moment. A seguir treballant noietes.

Donar les gràcies a les mini.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

Partit guanyat

Avui el partit no ha estat gaire difícil, al Guíxols els hi ha fallat l’encert a cistella. També dir que les nostres panteres han jugat bastant bé, s’ha notat un canvi amb els partits anteriors i han aprofitat totes les oportunitats.

Donem gràcies a les mini.

A seguir treballant noies.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

C.B. La Vall d’en Bas — C.B. Blanes

Primer partit perdut del segon torn

Avui hem jugat amb set jugadores. Han faltat una lesionada i una altra malalta, i no érem suficients. Abans de començar el partit ja l’havíem perdut de alineació il·legal.

Dir que les nostres Panteres han jugat bé, tot i que ens ha perjudicat els pocs encerts a cistella. Això sí, les ganes de guanyar no han decaigut i en cap moment han baixat la guàrdia. Finalment les jugadores del San Esteve l’han aprofitat la manca de rotació i el cansament de les nostres jugadores per guanyar-nos.

Donar les gràcies a les mini.

Tot i així han de seguir treballant i esforçant-se.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤