Competició: C.T. Mini Masc. Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

Bon partit

Segon partit del cap de setmana que ha servit per acabar de recuperar totes les jornades de la primera fase de la competició que no havíem pogut jugar per la pandèmia. Avui hem recuperat alguns dels efectius i les panteres han plantejat un partit seriós amb bones accions en defensa i amb alguns moments de desconcentració en atac però que amb força encert en el rebot, han aconseguit acabar les jugades amb èxit.

Tot el partit hem anat per davant, en cap moment ha perillat la victòria i els nois del mini A masculí han tirat endavant jugades d’equip amb bones transicions en atac i recuperació de pilotes perdudes.

Tot i la victòria, hem de seguir practicant per ser un equip en tots els moments del joc i estar més concentrats en totes les fases del partit.
Seguim aprenent i millorant. Força panteres, Força Blanes! 💛🖤

C.B. Salt — C.B. Blanes

Tocar remar fort

Després d’una setmana complicada amb moltes baixes, avui el mini A masculí s’enfrontava al Salt amb 8 jugadors disponibles. El rival ha començat concentrat i molt encertat en el triple la qual cosa ens ha descol·locat a l’inici i això ha fet que passat el primer temps, les panteres hagin hagut de recuperar un desavantatge important. A partir d’aquí han començat a treballar dur i amb entrega i lluita, mica en mica han entrat en el partit i han aconseguit emportar-se una victòria treballada cap a casa.

Tot i alguns errors provocats per les presses de voler donar la volta al partit, s’ha de destacar l’entrega i la lluita de l’equip, que ha sabut tirar endavant el partit tot i no estar al complet i jugar en un camp que no estava en les millors condicions.

Bona victòria per seguir aprenent, endavant panteres, amunt Blanes!
💛🖤

Dr. Masmitjà — C.B. Blanes

Partit còmode per les nostres panteres

Durant tot el partit han estat per davant en el marcador. Han defensat amb intensitat i fet bons atacs, tot i que s’han errat cistelles en finalitzacions de les jugades.

Tot i les victòries cal seguir treballant i no relaxar-se.
Força panteres!!! 💪🏻🏀💛🖤

C.B. Blanes — C.E. Vilafant

No afluixen

Segon partit recuperat aquest cap de setmana amb resultat molt favorable. El mini A masculí avui ha seguit amb la tònica d’ahir: defensa seriosa i atac organitzat. Malgrat algunes jugades que no s’han concretat, durant tot el partit han anat per davant i en cap moment ha perillat la victòria. S’ha de seguir treballant per aconseguir ser més constants però tot i així els dos partits d’aquest cap de setmana han estat importants per seguir amb dinàmica positiva, sumant punts i creixent com a equip.

Força Blanes!

C.B. Blanes — C.B. Salt

Domini absolut blanenc

Partit seriós el que ha plantejat avui el mini A masculí davant d’un rival directe a la classificació. Han estat molt intensos en defensa, la qual cosa ha fet que el rival no pogués entrar en el partit i no pogués fer el seu joc. Destacar que els petits avui han desplegat un molt bon joc d’equip que els ha permès acabar les jugades de manera satisfactòria trenant molt bons atacs i defensant molt bé. Tot i l’avantatge, en algun moment els ha costat una mica mantenir-se concentrats però de seguida han tornat a entrar en el partit.

Seguim creixent!
Amunt Panteres, Força Blanes!💛🖤

C.B. Blanes — B. Vedruna Palamós

Partit molt intens avui que hem tingut controlat en tot moment

Les panteres han començat el partit amb moltes ganes, una mica desconcertats al principi però han sabut jugar un bon partit d’equip trenant bones jugades i aconseguint molts rebots tant en defensa com en atac. Cada setmana que passa l’equip fa un pas endavant i es perfilen com un bloc compacte en el que cadascú fa la seva feina.

Seguim aprenent, seguim creixent!
Amunt Panteres, Força Blanes! 💛🖤

Bàsquet Girona — C.B. Blanes

BÀSQUET GIRONA: 84
C.B. BLANES: 28

Partit intens i dur el que s’ha plantejat a Girona

Les panteres han començat una mica adormides i s’han vist sorpreses per un joc intens desplegat pel rival que ha sabut jugar les seves cartes durant tot el partit. En el primer temps el rival ja ha agafat un bon avantatge que l’ha ajudat a anar per davant en tot moment. Els nostres minis, però, en cap moment han abaixat els braços i han seguit jugant amb bon joc en defensa i atac però que no s’ha vist recompensat ja que la finalització de les jugades no ha estat bona.

Avui ens hem enfrontat a un equip molt superior i intens que a la vegada ha tingut, en alguns moments, la sort de la seva part.
Tot i així els nois han acabat contents i havent competit de la millor manera que saben, jugant en equip i posant-li difícil les coses al rival, sigui quin sigui.

Amunt Panteres! Força Blanes!

C.B. Blanes — B.C. Fontajau

C.B. BLANES: 83
B.C. FONTAJAU: 45

Partit disputat en el que les panteres no han sabut imposar el seu joc, encadenant bones jugades amb errors en el passi. Hi ha hagut moments de bon joc d’equip en els que s’ha pogut gaudir de bon bàsquet, tot i que no li han sabut donar la intensitat necessària, i hi ha hagut moments de desconcentració que ha provocat que algunes jugades acabessin amb imprecisions i poc encert. El partit ha estat controlat en tot moment, a la segona part han estat més encertats, i sota cistella més efectius.

Han acabat el partit molt contents per la victòria i sabent que han de seguir treballant.
Endavant panteres, endavant Blanes!💛🖤🏀🏀

C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Primer partit del mini A masculí després del descans de Nadal

Semblava que les panteres acusarien la falta de partits però han sortit sense complexes davant d’un rival que, a priori havia de ser superior.

Els dos primers temps el rival ha estat molt més encertat que nosaltres però en cap moment s’ha perdut el ritme del partit, més aviat al contrari. S’ha plantejat un partit en el que hem sabut fer que el rival es trobés incòmode a la pista amb accions molt bones en defensa i tirs de tres que entraven un rere l’altre.

S’ha arribat a l’últim temps amb un avantatge de tres punts i en tres jugades desafortunades per nosaltres han empatat el partit.

S’ha hagut de fer un novè temps de tres minuts en el que el rival ha estat molt més encertat arribant al resultat final.

Les panteres han fet un molt bon joc d’equip, han sabut jugar-li al rival i no s’han rendit en cap moment.
Aquest és el camí, amunt Panteres, amunt Blanes!!! 🏀🏀🏀💛🖤

C.B. Blanes — CEEB Tordera

Bona victòria per acabar l’any

Partit còmode per al mini A masculí que en tot moment l’ha tingut controlat sense problemes davant d’un rival que, tot i la voluntat, no ha pogut entrar en el partit.

Els nostres han sabut plantejar un joc àgil i ràpid que ens ha permès recuperar moltes pilotes i acabar les jugades amb èxit. En totes les parts han aconseguit superar els 10 punts i en un parell, inclús els 20.

Bon partit per deixar-los molt bon sabor de boca abans de les vacances de Nadal. Aquest és el camí. Seguim creixent! 🏀🏀

Força panteres, Força Blanes! 💛🖤
I Bon Nadal a tota la família del C.B. Blanes!🎄