Competició: Júnior femení

F.C. Martinenc — C.B. Blanes

Crec que no hi ha millor manera de tancar la temporada. Magnífica victòria a un camp molt difícil on des de bon principi hem estat superiors al rival amb bon ritme, intenses i amb encert.

Aquest progrés ens permet acabar la temporada amb molt bones sensacions i amb un gran estat de forma. Les noies han gaudit d’un magnífic tram final de temporada gràcies a l’esforç i treball durant tot l’any.

Ara toca gaudir de l’estiu i al setembre tornar molt fortes i amb nous reptes!!!

💪💪🏀🏀😊😊

C.B. Blanes — F.C. Martinenc

Últim partit a casa, i quin goig! Per fi, hem recollit els fruits de tot un any de treball!!!

Un partit maco, dominat de principi a fi, amb un gran treball defensiu, concentració i ganes , intenses en tot moment i amb encert que ens ha permès gaudir a tots, jugadores, staff i famílies del millor partit d’aquesta temporada en l’últim partit a casa. Ara ja només resta anar la setmana que ve a Martinenc a deixar clar la gran millora col·lectiva de tot l’equip en aquest tram final! Gaudirem de l’últim partit abans de l’estiu!

C.B. Cornellà — C.B. Blanes

I si! Per fi! Sumem la 1a victòria fora de casa. I es que poc a poc recollim els fruits d’una llarga temporada. L’equip ha sortit amb ganes, amb molta intensitat que ens ha permès agafar el ritme i domini del partit fins arribar a la mitja part amb 20 a 35.

Cornellà a la represa ha pujat la intensitat i ha retallat distàncies fins a posar-se a 5 punts però els partits es juguen a 40 minuts i avui hem mostrat novament que volíem guanyar i hem arribat al final amb 7 punts que ens donen una nova victòria.

C.B. Blanes — A.S.F.E.

Partit de tornada a casa l’endemà de la derrota a Sant Fruitós. Iniciem el partit amb màxima concentració i això ens permet dominar durant molts minuts el partit. Treball, defensa, cohesió, actitud durant els 40 minuts, això que hem demanat setmana rere setmana ho hem trobat avui i quart rere quart anàvem agafant punts fins arribar a un final amb un +10 merescudíssim. Per fi! Ho hem aconseguit! Seguim treballant!

C.B. Blanes — C.N. Sabadell

Derrota a casa contra un Sabadell molt superior al primer període, on han sortit amb moltes més ganes i ambició que nosaltres, amb un 8 a 21 que ens ha condemnat a anar per sota la resta del partit. Si no entenem que els partits es juguen a 40 minuts i que cal treballar en DEFENSA durant tot el partit es impossible poder arribar a un final ajustat i competir-lo.

Cal fer autocrítica i treballar dur aquesta setmana, ja que tenim un tram final exigent i molt important per l’equip.