Resum

Resisteixen fins a l’últim quart

L’equip afrontava el partit amb moltes ganes i l’ambició, tot i les quatre baixes, de guanyar el segon partit de competició davant d’un rival del nostre nivell. 43-42 a Blanes i 57-55 a Barcelona la temporada passada.

Amb només vuit jugadores, sis de l’equip i l’ajuda de dues infantils per disputar tot el matx s’ha fet una bona sortida, 2-10, i això que l’equip local jugava amb un nivell d’intensitat i velocitat superior al nostre.

Poc a poc, i aprofitant la permissivitat arbitral, el Diagonal Mar ha anat retallant la distància per acabar el primer quart 12-13.

Al segon i tercer quart la tònica del partit ha continuat igual, l’equip local jugant amb una marxa més que nosaltres que contrarestàvem amb la nostra millor tècnica. Parcials de 16-12 i 11-10 per iniciar el darrer i definitiu quart quatre punts per sota, 39-35.

Però la gasolina s’ha acabat i la major rotació de l’equip local que els ha permès pressionar a tota la pista durant els quaranta minuts ha sigut clau per encaixar un darrer parcial de 23-8 que ha deixat el marcador final en un enganyós 62-43.

Cal seguir treballant i esperar poder recuperar jugadores.