Competició: C.C. Júnior Fem. Interterritorial - Fase Regular - Grup 3

Partit fàcil però difícil de jugar pel joc de rival

Han treballat bé la defensa i molta facilitat en atac.
Final del partit amb victòria còmode i celebració dels 18 anys d’una jugadora.

Seguir treballant 💛🖤💛🏀🏀

C. Joventut Les Corts — C.B. Blanes

La defensa dona el seu fruit

Partit on el Blanes ha anat de menys a més. Primera part molt ajustada. A la segona hem començat millor i ens hem començat a distanciar al marcador.

A l’últim quart l’equip local ha jugat amb presses i el Blanes ha mantingut la calma acabant aquest amb un parcial de 6-17.
Bona defensa del Blanes, però ens falta millorar l’encert de cara a cistella.

A seguir treballant per millorar 💛🖤💛🏀🏀

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Partidàs dels dos equips que es queda a Lloret

Partit molt intens amb un dels equips més forts de la lliga on les nostres jugadores han fet un bon partit, amb bona defensa.
Al primer quart s’ha arribat amb empat a catorze, a la mitja part es perdia d’un punt.
Hem fet un bon tercer quart però les preses i la falta de precisió en l’últim quart ha fet que el Lloret s’emportés el partit.

Bon partit del Blanes.
Seguir treballant.
💛🖤💛🏀🏀

C.B. Blanes — C.B. Vilassar de Mar

Partit difícil amb un rival directe, tot i guanyar no s’ha jugat amb intensitat

El Vilassar estava més ficat el partit però la falta d’encert ens ha afavorit. A nosaltres ens ha falta més encert, principalment en els tirs lliures. Al tercer quart l’equip visitant ha fet zona i les nostres jugadores l’han atac molt bé.

Ens queda un partit molt important contra el Lloret, hem de seguir treballant 💛🖤💛🏀🏀🏀

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Les baixes i la fatalitat durant el partit condemna al júnior A femení a Girona

Partit molt disputat de les nostres júniors A amb el líder del grup on s’ha jugat de tu a tu i hem tingut la possibilitat de guanyar. Però les tres baixes per Covid i la lesió i indisposició de tres jugadores més durant el partit han fet que a l’últim quart quart els problemes de rotació i cansament ens passessin factura.

Felicitar a la Carla i la Núria per la direcció del partit i a les jugadores pel seu esforç i competitivitat.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

C.B. Blanes — SESE

Partit tranquil

Partit molt còmode on les nostres han anat sempre davant al marcador i no s’ha perdut mai la concentració tot i la facilitat en el resultat.

Ara venen els partits complicats amb els nostres rivals directes.
Seguir treballant.💛🖤💛

U.E. Mataró — C.B. Blanes

Primer partit del any amb una victòria còmode

Partit relativament fàcil, sempre hem anat per davant del marcador amb una bona defensa, però la falta de ritme ha fet que en el tercer quart es relaxessin.

Últim quart més intens on hem tornat a tenir una distància àmplia al marcador.

Seguim treballant 💛🖤💛🏀🏀

C.B. Igualada — C.B. Blanes

Tornem d’Igualada amb la victòria

Partit amb molt de contacte i molt intens on hem acabat el primer quart 4-8. Molt bona defensa del Blanes, hem sabut aguantar les envestides del rival.

A partir del segon quart hem millorat l’atac i ens hem distanciat.