Competició: C.T. Cadet Masc. Nivell A - 1a. Fase - Grup 3

C.B. Blanes — C.B. Quart

Últim partit de la temporada en el que els nostres no han pogut aconseguir la victòria

El partit va començar a favor de l’equip rival amb un parcial de 3-11 però els nostres van saber recuperar-se i van solventar el desavantatge fins arribar a un 14-17 al final del primer quart. Al segon quart el Blanes va tornar amb la bona dinàmica i va aconseguir un 30-28 al descans.

Al tornar del descans els nostres no van poder mantenir aquesta dinàmica i no van saber reaccionar quan els rivals s’anaven al marcador. A l’últim quart no hem pogut trobar la peça clau i no hem pogut aconseguir la remuntada.

Acabem la temporada amb un mal gust de boca però sabem que vindran temps millors.

Seguim!! Basket lovers.
Força Blanes !!
Força panteres !🖤💛

CEEB Tordera — C.B. Blanes

Partit disputat contra un rival similar

El partit va començar amb un ritme frenètic i cap dels dos equips aconseguia marxar al marcador fins arribar a un resultat de 32-28 a la mitja part .

Després del descans els nostres no van aconseguir donar un pas endavant i van acabar el tercer quart amb un desavantatge de nou punts.

A l’últim quart els nostres van començar bé posant-se a dos punts per sota a falta de 3 minuts, però al final una sèrie de pèrdues de pilota van fer que no aconseguissin la remuntada caient per 58-53.

Forca Blanes !!
Força PANTERES!!!!🖤💛🖤💛

C.B. Blanes — C.B. Sant Narcís

Sembla que mica en mica l’equip va agafant confiança i es nota una progressió en el seu joc

Avui ens han brindat un molt bon partit, que podria haver-se decantat perfectament pels locals, si no hagués estat per daltabaixos d’algunes fases del joc. Després de superar els deu punts en contra del primer temps, hem arribat  a la mitja part amb un resultat de 23-27 que ens ha fet creure en nosaltres mateixos i en la possibilitat d’una nova victòria.

Bona defensa que ha dificultat l’arribada a cistella del rival i ofensivament bones jugades en equip, tot i que ens ha faltat tancar més el rebot i polir les finalitzacions per no perdonar punts.

S’ha de continuar treballant per seguir avançant, força Panteres! 💛🖤

C.B. Blanes — CEEB Tordera

Molt més que una victòria contra un rival conegut

El partit va començar amb una gran intensitat per part dels dos equips arribant al final del primer quart amb un parcial 10-15.
El segon període va ser definitiu per recuperar bones sensacions. Els nostres vam fer el millor joc de tota la temporada aconseguint vint-i-set punts i anul·lant totalment a l’equip rival fins arribar al descans 37-22.

Però en la represa les coses van canviar. L’equip va sortir confiat, ja no recuperava ràpid la posició i en atac la pilota no circulava. Una sèrie de contraatacs ben executats pels rivals i les imprecisions i pèrdues de pilota en atac van fer que s’acabés el quart amb el marcador 43-34.

L’últim quart va ser igualat des de el primer minut, els equips van intercanviar algunes cistelles fins a arribar a un ajustat 54-52. A falta de 5 segons, vam cometre una falta i només van aconseguir ficar un dels dos tirs lliures.

Resultat final de 54-53 que hauria sigut més ampli si no s’hagués acabat el partit amb una estadística de tirs lliures tan fluixa, 0/10 en l’últim període.

Gran merescuda victòria, que omple de confiança a l’equip i mostra el camí per seguir!!
Enhorabona equip!!!
Força Panteres 🖤💛

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes

Primer partit de la segona fase on els nostres rivals han guanyat per la falta d’anotació del nostre equip

Hem començat el partit molt encertats fins arribar a un parcial de 6-14 però a partir d’aquest moment el nostre joc ha baixat molt de ritme.
Després de rebre un parcial de 8-0 hem baixat el cap i no hem sabut reaccionar a temps.

Quan hem volgut tornar al partit la distància ja era molt gran i no hem pogut aconseguir la remuntada.

Ara toca seguir endavant i millorar la nostra dinàmica.