Competició: Cadet B femení

C.B. Albera-Perelada — C.B. Blanes B

Sense trobar el camí de la victòria

Nova derrota de les nostres  panteres que aquest cop s’han trobat amb un equip que poc a poc al llarg del partit s’han anat creixent. Tot i que per nivell no eren superiors a les nostres, la primera part ha sigut molt poc encertada, amb passades molt llargues, que eren interceptades per les de Perelada, i poc encert de cara a cistella. A la segona part les nostres han estat una mica més concentrades, però igualment les contràries no han afluixat i ha sigut més del mateix.

Agraïm la col·laboració de les cadets C, Xenia, Eire i Ellen, que ens han vingut a recolzar a l’equip amb gran encert, per dues baixes que hi havia a l’equip.

Ara toca seguir formant-se, sentir-se que som equip i millorar per poder començar a competir.

Juguem per créixer, som Panteres! Força Panteres! 💛🖤

Bisbal Bàsquet — C.B. Blanes B

Rival molt superior

Avui ens hem trobat un equip que ja coneixíem de l’any passat i que ha sigut molt superior en totes les facetes del bàsquet. Des del primer minut les jugadores de La Bisbal no han donat opcions a les nostres panteres, guanyant en el cos a cos, amb pressió alta, provocant molts robatoris de pilota i interceptant la majoria de passades, obrint un gran forat al marcador.

Les nostres estan aprenent i preparant-se per aconseguir que hi hagi competitivitat a la tornada. A nivell d’equip es nota el treball i la progressió, i de moment l’actitud no està fallant, malgrat els resultats.

A seguir treballant panteres!!
Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

C.B. Blanes B — C.E. Palamós

Notable milloria

El marcador no reflexa el que ha sigut el partit. Les nostres panteres han competit molt bé durant les dos primeres parts, jugant de tu a tu amb el Palamós. Ha sigut en el tercer quart que l’encert a cistella de les contraries i la poca intensitat de les nostres panteres han fet que l’equip contrari se’n vagi al marcador. De totes maneres, bones vibracions i cada cop competeixen millor.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes B

Rival molt superior

El Palamós va tenir un començament de partit impressionant, que ja va marcar la superioritat de cada una de les jugadores. Destacar que les rivals aquest any són un any mes grans i ho estem patint.

De totes maneres això ens fa créixer com a jugadores i hem de destacar que les nostres panteres, tot i veient la superioritat del rival, no han baixat els braços mai i això diu molt de la mentalitat del equip.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀