Competició: Cadet B femení

C.B. Blanes B — C.B. L’Escala

Partit molt complet de les nostres cadets contra unes rivals que ho han intentat, però que s’han vist aclaparades per la intensitat de les nostres panteres.

Hem treballat molt amb defensa i pressionant el seu atac, fet que ha suposat que poguéssim tenir contraatacs amb cistelles fàcils.

En atac hem imposat el nostre ritme alt i s’ha notat la millor preparació física.

Totes les noies han estat a gran alçada i han complert el que els demanava l’entrenador.

Moltes Felicitats equip
Seguim !!🖤💛

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes B

Continuem veient la progressió de les nostres jugadores. Pugen un esglaó en el seu desenvolupament, anant amb una marxa més que les rivals.

Hem vist molta connexió entre elles, amb jugades de qualitat, i això es va veure en el resultat final.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. Blanes B — B.C. Fontajau

Bon partit de les nostres noies, que veiem complicat perquè jugàvem contra un rival similar al nostre nivell. Hem vist com han posat en pràctica les jugades que han preparat durant els entrenaments. Han fallat en les finalitzacions, podrien haver marcat molt més. Acabem el partit pensant que ha sigut molt fàcil, però mai ho és. Hem de continuar treballant.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. Blanes B — C.E. Palamós

Derrota del Blanes on les nostres jugadores han anat de més a menys.

L’equip contrari ha anat des del principi davant en el marcador, però en els primers períodes, un bon joc i bona defensa del Blanes ha fet que no poguessin marxar de molts punts.  A partir del 3r període les nostres jugadores han perdut intensitat, amb molts errors defensius, pocs rebots i s’hi ha sumat l’encert a cistella de l’equip contrari.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. L’Escala — C.B. Blanes B

Dos de dos.

Segona victòria de les nostres panteres, que ens permet liderar el grup. Gran partit on hem estat superiors de principi a fi.
Hi ha molt marge de millora: ens precipitem en les accions de tir, convé finalitzar els sistemes treballats i hem de millorar sota cistella, en situacions de tir còmodes i fàcils.
Hem millorat molt en la intensitat del joc i la compenetració de l’equip, fets que ens ha portat a la victòria.

Gràcies a la Daniela i a la Nerea del IBF, per acompanyar-nos en aquest partit.

Força Panteres!!!💪🏀🖤💛