Competició: Cadet B femení

C.B. Blanes B — U.A. Tossa

Partit fluix de les nostres jugadores on, en un principi, haurien d’haver estat molt més superiors a les de Tossa. Últim partit contra les últimes de la categoria. Han començat el partit sense ganes, amb manca d’encert en el tir, el rebot i en cistelles de finalització fàcils.

Però poc a poc han començat a encarrilar el partit, posant en pràctica jugades preparades durant els entrenaments. Han vist que sempre han de sortir amb ganes, juguin contra qui juguin, que s’han de comunicar entre elles i gaudir del temps que juguen juntes.

Bon estiu a totes!

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. Blanes B — C.B. L’Escala

Partit molt complet de les nostres cadets contra unes rivals que ho han intentat, però que s’han vist aclaparades per la intensitat de les nostres panteres.

Hem treballat molt amb defensa i pressionant el seu atac, fet que ha suposat que poguéssim tenir contraatacs amb cistelles fàcils.

En atac hem imposat el nostre ritme alt i s’ha notat la millor preparació física.

Totes les noies han estat a gran alçada i han complert el que els demanava l’entrenador.

Moltes Felicitats equip
Seguim !!🖤💛

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes B

Continuem veient la progressió de les nostres jugadores. Pugen un esglaó en el seu desenvolupament, anant amb una marxa més que les rivals.

Hem vist molta connexió entre elles, amb jugades de qualitat, i això es va veure en el resultat final.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. Blanes B — B.C. Fontajau

Bon partit de les nostres noies, que veiem complicat perquè jugàvem contra un rival similar al nostre nivell. Hem vist com han posat en pràctica les jugades que han preparat durant els entrenaments. Han fallat en les finalitzacions, podrien haver marcat molt més. Acabem el partit pensant que ha sigut molt fàcil, però mai ho és. Hem de continuar treballant.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

C.B. Blanes B — C.E. Palamós

Derrota del Blanes on les nostres jugadores han anat de més a menys.

L’equip contrari ha anat des del principi davant en el marcador, però en els primers períodes, un bon joc i bona defensa del Blanes ha fet que no poguessin marxar de molts punts.  A partir del 3r període les nostres jugadores han perdut intensitat, amb molts errors defensius, pocs rebots i s’hi ha sumat l’encert a cistella de l’equip contrari.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛