• TOTA L'ACTUALITAT DEL CLUB

ACTUALITAT

Sènior A M

Anima al Primer Equip

El Primer Equip masculí ens necessita! Per accedir i competir a les Fases de la final de Catalunya hem de guanyar la fase eliminatòria a un sol partit. 🗓️ 25 de maig ⏰ 16:00h 📍 Sant Hilari OMPLIM LA GRADA

Cadet F

Bon joc tot i la derrota

Avui les nostres panteres tot i la derrota, han fet un bon partit. El primer quart han sigut molt superiors les de Campdevànol, amb un gran encert de tir des de totes les posicions qua han fet que s’anessin en

Cadet M

Victòria per tancar temporada

El Cadet A del Blanes tanca la lliga amb una treballada victòria a la pista del Parets. No obstant les diferències a la classificació, la primera part del partit va estar marcada per la igualtat. El Parets, amb una defensa

Infantil F

Últim partit i victòria!

El partit ha començat amb molta intensitat, amb molt bona defensa i millor atac arribant al descans amb una renda de 20 punts. Després del descans les nostres noies s’han relaxat una mica però les coses han seguit sortint bé

Infantil F

Lliçó de bon joc

Les panteres han sortit des de l’inici ficades en el partit i han aconseguit una diferència de 8 punts al marcador que han anat augmentant fins el final. Bones jugades amb passes i bones finalitzacions han fet gaudir a la

Pre Infantil M

Partidàs a Fornells

Ha estat un gran partit, intens i emocionant. Les nostres panteres ho han donat tot des del minut 1 fins al final. Han jugat tàcticament millor que el rival, es nota el que s’ha après als entrenaments, més val tard

Mini M

Prova superada!

Prova superada, la de dissabte, en un partit que va començar intens i trepidant, però aviat es va convertir en un joc aturat que feia aflorar nervis i estones de desconnexió dels locals. El Porqueres va sortir per totes i

Sènior A M

Dia de partit

🗓️   Diumenge 12 de maig a les 17:45h, tothom animant el Primer Equip ⛹️‍♀️

Sènior F

Salvades!

El Primer Equip femení salva la categoria i seguirem un any més a Segona Catalana.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.