Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Merescuda victòria al primer partit de la segona fase.

Bona primera part, 1r quart força equilibrat en el nostre atac, amb bon encert exterior i amb un 2n quart amb bones mans en defensa, mantenint distàncies sobre els 10 punts, fins a arribar al descans.

Després, com era predictible,3r  i 4t  període-, se’ns fa ” bola” l’atac, per manca de recursos i pèrdua d’energia física i anem sostenint el partit ,en defensa…
L’ Arbúcies lleugerament  redueix distàncies,també aquí els nostres tenen problemes amb  el rebot defensiu, fins a arribar a anar a la pròrroga, amb un triple dels locals, sobre la botzina, després d’una perduda ximple a l’última possessió.

Malgrat això, ens vam refer, en els 5 minuts extres, aconseguint una MERESCUDA VICTÒRIA
Seguim sumant
Força Panteres 🏀🖤💛

Bàsquet Arbúcies — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

En aquesta jornada l’equip ens ha mostrat la seva bona evolució.
Els petits panteres han mostrat ràpidament al contrincant la seva capacitat.
A les tres primeres parts, davant un Arbúcies motivat i ràpid, amb bons jugadors, el nostre equip ha lluitat cada pilota i s’han mostrat encertats tant en defensa com en atac. Deixant clar que no són un equip fàcil d’intimidar.

Els jugadors han anat posant en pràctica tot el que van aprenent.
Entre la quarta i cinquena part tot i que han seguit atacant amb força, han patit  una mala tongada d’errors davant la cistella contrària que feia pensar en  la remuntada de l’equip local.
Però les bones consignes des de la banqueta, han fet recuperar la concentració del Blanes i el retorn del seu poder anotador. Fet que ha permés agafar una diferència important en el marcador per arribar a un final de partit plàcid.

Una victòria merescuda i plena de bones jugades que la grada ha gaudit i aplaudit fins al final.
Força Blanes!

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes B

Bàsquet Arbúcies — Shoppins C.B. Blanes A

No paren de créixer

Aquest partit les nostres panteres han dominat gairebé tots els minuts. Cada vegada tenen més confiança i mes unió d’equip. Es veu com van aprenent i es nota amb un bon joc a pista.

S’emporten una merescuda victòria.
Força petites panteres 💪!!!

La reacció arriba tard

Inici molt fred, on ha costat entrar en el partit i la primera cistella nostra no ha arribat fins el minut 3. Amb un rival molt fort i sense baixar la guàrdia ni la intensitat i els nostres sense acabar d’entrar al partit.

Ens ha passat factura la manca de rebot defensiu i ofensiu i el poc encert en els tirs lliures, 4/11, i en els tirs exteriors.

En l’últim quart s’ha millorat en rebots i encert en tir exterior guanyant-lo 15-21 però no ha estat suficient per endur-nos la victòria cap a casa.

Hem de seguir treballant

#ForçaBlanes #JuguemPerCréixer 🖤💛🏀

Benvinguts a la competició

Avui inici de temporada i gran partit dels nostres petits. Tot i que han perdut, ens han demostrat que són unes autèntiques panteres lluitant cada pilota i jugant amb moltes ganes.

Cada partit aniran aprenent mes i millorant tot i que la força ja la tenen 💪.