Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes B

Bàsquet Arbúcies — Shoppins C.B. Blanes A

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

No paren de créixer

Aquest partit les nostres panteres han dominat gairebé tots els minuts. Cada vegada tenen més confiança i mes unió d’equip. Es veu com van aprenent i es nota amb un bon joc a pista.

S’emporten una merescuda victòria.
Força petites panteres 💪!!!

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

La reacció arriba tard

Inici molt fred, on ha costat entrar en el partit i la primera cistella nostra no ha arribat fins el minut 3. Amb un rival molt fort i sense baixar la guàrdia ni la intensitat i els nostres sense acabar d’entrar al partit.

Ens ha passat factura la manca de rebot defensiu i ofensiu i el poc encert en els tirs lliures, 4/11, i en els tirs exteriors.

En l’últim quart s’ha millorat en rebots i encert en tir exterior guanyant-lo 15-21 però no ha estat suficient per endur-nos la victòria cap a casa.

Hem de seguir treballant

#ForçaBlanes #JuguemPerCréixer 🖤💛🏀

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Benvinguts a la competició

Avui inici de temporada i gran partit dels nostres petits. Tot i que han perdut, ens han demostrat que són unes autèntiques panteres lluitant cada pilota i jugant amb moltes ganes.

Cada partit aniran aprenent mes i millorant tot i que la força ja la tenen 💪.

Força petites panteres!!!

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Bon partit a Arbúcies

Avui gran partit de les panteres. Comencen a automatitzar mecanismes, bona defensa i molt bona actitud. Cal millorar el llançament, però a mesura que entrenin milloraran. Tots els quarts han estat guanyats, tot i que algun amb baixa puntuació. Comencen a donar fruit la intensitat en els entrenaments, i la motivació per millorar. Encara queda molta feina, però s’està fent bon camí.