C.B. Salt — C.B. Blanes

Bon comiat a la temporada

Últim partit de la temporada davant d’un rival al que ens hem enfrontat ja diverses vegades i al que ja coneixíem força bé. En el partit d’avui hem vist el millor joc de la temporada; jugades d’equip, concentració, encert en el tir interior i exterior, i bon joc tant ofensiu com defensiu.

L’equip ha ofert la seva millor versió i ens ha obsequiat amb molt bones jugades d’equip compartint molt la pilota, lluitant els rebots i no donant cap pilota per perduda; bona defensa i construcció de jugades ofensives des de sota la cistella rival.

Acomiadem la temporada amb moltes ganes de seguir jugant i seguir aprenent.
Amunt, panteres! 🏀🏀

C.B. Salt — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres davant de les primeres de grup

Partit difícil, les rivals han estat superiors en tot moment i les nostres sols han pogut plantar cara durant el primer període on nomé han cedit quatre punts d’avantatge.

A partir del segon període les distàncies en el marcador i la superioritat s’han fet més evidents.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

C.B. Salt — C.B. Blanes

Derrota de les Panteres davant un Salt superior

Tot el partit hem anat per darrere en el marcador. Hem errat en rebots i en jugades ofensives tot i arribar a cistella no hem tingut encert.
Les nostres jugadores ho han donat tot, han plantat cara i no s’han rendit en cap moment.

Força Panteres!! 💪🏀💛🖤

C.B. Salt — C.B. Bescanó

C.B. Salt — C.B.U. Lloret

C.B. Salt — U.E.R. Pineda de Mar

C.B. Salt — C.B. Cabrera

C.B. Salt — C.B. Blanes

Tocar remar fort

Després d’una setmana complicada amb moltes baixes, avui el mini A masculí s’enfrontava al Salt amb 8 jugadors disponibles. El rival ha començat concentrat i molt encertat en el triple la qual cosa ens ha descol·locat a l’inici i això ha fet que passat el primer temps, les panteres hagin hagut de recuperar un desavantatge important. A partir d’aquí han començat a treballar dur i amb entrega i lluita, mica en mica han entrat en el partit i han aconseguit emportar-se una victòria treballada cap a casa.

Tot i alguns errors provocats per les presses de voler donar la volta al partit, s’ha de destacar l’entrega i la lluita de l’equip, que ha sabut tirar endavant el partit tot i no estar al complet i jugar en un camp que no estava en les millors condicions.

Bona victòria per seguir aprenent, endavant panteres, amunt Blanes!
💛🖤

C.B. Salt — C.B. Blanes

Un equip molt minvat per algunes baixes arriba a Salt a jugar l’últim partit de la temporada

El Blanes surt molt concentrat i amb molta empenta li planta cara a l’equip local. Partit emocionant. El setè període comença amb una diferència de tres punts a favor de l’equip local. Però els jugadors de Blanes perden la concentració i es queden sense forces. L’encert i la bona defensa dels primers períodes és reemplaçada per una sobtada desorganització. El joc ràpid, que tan bon resultat li havia donat fins aquell moment, va desvirtuar en un joc arrebatat i amb molta pèrdua de pilota. La diferència avasallant dels últims dos períodes no reflecteix el bon partit i la bona actitud dels mini B. Un bon final de temporada que ens dona molta força per confiar en aquestes Panteres.

C.B. Salt — C.B. Blanes

Segueix l’aprenentatge

Tot i haver perdut el partit contra les noies del Salt, les nostres Panteres han fet un bon partit.
Han plantat cara i s’han anat creixent a la segona meitat del joc sense desanimar-se i amb bona actitud.

Una sorpresa ha estat que la Lolita (ex jugadora internacional) ha gaudit d’aquest partit i ens ha obsequiat fent-se una foto amb l’equip.
Força Blanes!!! 💪🏀
Força Panteres!!! 💛🖤