Competició: C.T. Sènior Masc. – Final a Quatre - Grup 1

C.P. Santjoanenc — C.B. Blanes

Digne derrota del Sènior C i subcampions Territorial Sènior A Masculí de Girona

Malgrat les baixes per lesions i COVID, el primer quart va ser renyit i les panteres van oferir un joc ràpid i efectiu que recordava al partit de divendres jugat a casa. En el segon quart, el Blanes va saber endurir la defensa i no va deixar que el Santjoanenc gaudís de segones oportunitats, però en atac el cansament, la duresa física del rival i la pista petita dificultava molt poder anotar amb claredat.

Als dos últims quarts, el Santjoanenc va aconseguir obrir escletxa al marcador i va servir per endur-se el partit i l’eliminatòria, malgrat que el partit d’anada els blanencs guanyessin de 9 punts.

En acabar el partit, els jugadors de Sant Joan les Fonts van regalar al nostre equip dues ampolles de ratafia com a dignes subcampions i van felicitar el nostre equip per la gran eliminatòria jugada.

Aprofitem aquestes línies per agrair, un cop més, a Luca Minelli per venir a donar-nos un cop de mà i a tots aquells que han anat seguint-nos, venint-nos a veure i animant-nos al llarg de la temporada.

Ara toca a descansar, recuperar-nos d’aquests dos caps de setmana amb tant de bàsquet i gaudir d’unes bones i merescudes vacances. La temporada que ve continuarem donant guerra, no en tingueu cap dubte. Força Blanes i endavant Panteres!

C.B. Blanes — C.P. Santjoanenc

Alt voltatge en el primer partit de la fase final Territorial de Girona

A causa de les lesions i baixes covid, el Blanes es presentava al partit amb només sis jugadors de l’equip, però amb els reforços d’en Luca Minelli i l’Arnau Batalla. Sabent que perdíem alçada, però guanyàvem en velocitat, l’equip tenia clar que havia de generar un joc ràpid i elèctric per emportar-se el partit i així va ser. Ja des del primer quart la circulació de pilota va ser clau per trobar tirs còmodes i el ritme va ser alt durant tot el partit. Malgrat això, el Santjoanenc ens va castigar amb algunes contres i, en estàtic, sabien jugar amb paciència i aconseguir la manera d’anotar-nos.

El partit va anar frec a frec fins a la mitja part: primer quart, 17-16 i segon quart, 35-34.

A la represa, les panteres van continuar castigant amb intensitat als del Santjoanenc, que ja no anaven tan frescos com al principi, i el Blanes va aconseguir una diferència de divuit punts respecte al rival, quan tan sols faltaven dos minuts per acabar el partit. Tot i això, el Santjoanenc va fer un últim esforç per retallar distàncies, ja no per endur-se la victòria, sinó reduint la diferència pensant amb el partit de l’endemà.
Avui, a les 18.00 h, partit de tornada en una pista realment molt complicada. Esperem que el nostre sènior C pugui gaudir d’un partit com el d’ahir i endur-se el Campionat de Girona.

Volem aprofitar i donar les gràcies a les nostres dues armes secretes d’ahir: Luca Minelli i Arnau Batalla. Ara ja poden dir que han debutat en tots els equips sèniors del club i, sobretot, amb nota. Esperem que gaudissin tant com nosaltres d’ells ahir.

Som-hi Blanes, endavant Panteres! Fins al final, sempre. 💪🏼🖤💛

C.B. Blanes — A.E. Begur

A la final

Partit de tornada molt enterbolit d’aquestes semifinals de la fase final. Les lesions, el desgast físic del partit d’anada disputat hores abans i un estricte criteri arbitral han castigat el nostre sènior C.

Malgrat les baixes, el Begur ha presentat un partit molt seriós i ben treballat. Molt dur i contundent en defensa, els ha permès marxar al descans tres punts per sota del marcador. El tercer quart per oblidar per part de les panteres que s’han capficat amb les decisions arbitrals i el seu bàsquet s’ha vist ressentit. L’últim quart, malgrat que els blanencs han remat fins al final, no han pogut capgirar el marcador.

El proper cap de setmana tornem a jugar dissabte i diumenge contra el Santjoanenc per saber qui és el millor equip de Girona del campionat territorial.

A l’acabar el partit, l’equip ha aprofitat per celebrar la paternitat de l’Aleix i han donat la benvinguda a l’Olívia, la primera nena Maccabi .🖤

Setmana que ve més i millor. Som-hi Blanes 💪

A.E. Begur — C.B. Blanes

Eliminatòria encarrilada

Primera victòria contundent de la final a quatre pel Campionat Territorial de Girona. El sènior C es trobava al segon classificat de l’altre grup. L’inici ha sigut amb molts nervis i desencert pels dos equips. Malgrat això, les panteres han pogut reaccionar i amb un parcial de 0-15 han encaminat una victòria demolidora.

A la mitja part la diferència era de vint punts. Al tercer quart ha seguit el festival blanenc amb un gran encert des de la línia de tres (quinze triples en total). L’últim quart ha seguit una tònica semblant i s’ha mantingut la diferència de 35 punts.

Demà jugarem la tornada a casa, amb la nostra gent i esperem tancar l’eliminatòria amb la tranquil·litat de la victòria obtinguda al partit d’anada.

L’equip ha acabat molt satisfet amb les sensacions del partit i espera mantenir aquesta dinàmica fins al final de les fases. Som-hi Blanes, endavant panteres. Fins al final! 🖤💛💪