Competició: C.C. Júnior Masc. Nivell A - 1a Fase - Grup 1

C.B. Blanes — C.E. Vilafant

Últim partit de la Primera fase jugat a Ciutat Esportiva com a local

El resultat no és agraït amb el rendiment i les fases de joc que s’han observat durant el partit. Tot i la diferència física entre els dos combinats, hem sabut fer una contenció de l’equip visitant durant el primer quart, 9-16. Amb més efectius a la banqueta, tot i guanyar amb escreix no han endarrerit les línies defensives i la pressió a la sortida de pilota ha ofegat a l’equip local.

A seguir creixent panteres💛🖤

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Superats

Partit on les nostres panteres han quedat desdibuixades del parquet des del minut 1. Amb una intensa defensa local, ha costat molt entrar en el partit, 16-2. Al segon quart, hi ha hagut un intent de remuntada, trencant la pressió a la sortida de pilota i l’encert des del tir lliure, 17-14. Però a mitja part el Fontajau més agressiu i intens s’ha engrandit , i ha volgut encarrilar el partit, 25-9 i 23-14 sense donar opcions als blanencs molt carregats de faltes personals.

C.B. Blanes — C.B. Olot

Competeixen davant del líder

Amb el líder al parquet, les nostres panteres han sortit amb les idees molt clares per tal de frenar el potencial de l’equip visitant. Molt actius en defensa, arribant a les ajudes i lluitant per cada pilota. Malgrat el desavantatge en el marcador, han plantat cara en tot moment i no s’han deixat intimidar per la fortalesa i el físic del contrincant.

Som-hi panteres, de les derrotes també s’aprèn💛🖤🏀

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

El Lloret es mostra superior

Partit ajornat de la dotzena jornada on les nostres panteres no han pogut frenar el joc ràpid e impetuós dels lloretencs. Tot i dominar en certs moments de joc el rebot, aquest ha d’anar acompanyat d’un equilibri ofensiu i defensiu que no hem sabut posar en escena.

Durant tot el matx ens ha costat superar la pressió a la sortida de pilota posada en pràctica per l’equip local. Tot i anar tot el partit a remolc dels verd i negres, l’últim quart l’hem guanyat, 11-15, mostrant més encert i solidesa defensiva.

Som-hi panteres!!!

C.B. Blanes — Bàsquet Girona

Derrota amb regust a victòria

Les nostres panteres han mostrat una dinàmica positiva de joc durant els dos primers quarts (13-15, 10-14). Han plantat cara, mostrant solidesa defensiva, arribant a les ajudes i corrent bé el contraatac. L’equip rival s’ha vist sorprès i es mostrava incòmode sobre el parquet.

Al tercer quart ens hem relaxat (6-15), l’envergadura dels homes alts i el joc interior visitant començava a minvar el joc de les nostres panteres, recorrent massa sovint al tir exterior. Malgrat un marcador advers, en cap moment hem donat el partit per perdut. Hem augmentat la intensitat defensiva i l’encert a cistella (19-11 al darrer quart), retallant distància però insuficient per capgirar el marcador.

Felicitat l’actitud positiva de l’equip, que ha estat molt motivat durant el matx. Gràcies al suport de la graderia.

Juguem per créixer💛🖤🏀

C.B. Farners — C.B. Blanes

Tercer quart fatídic

Les nostres panteres han mostrat una actitud competitiva durant la primera part del matx. Amb una intensa defensa i arribant molt bé a les ajudes, han jugat de tu a tu amb un rival amb més alçada i fortalesa física. Amb els dos primers quarts molt igualats, els dos equips han marxat a la mitja part empatats a 20.

A la represa, els blanencs han sortit amb les idees poc clares i mostrant molt baixa intensitat defensiva encaixant un parcial en contra de 26 a 6. Aquest tercer quart ha marcat la diferència del partit, ja que l’últim quart també ha estat molt renyit però la diferència era massa alta per redreçar el partit.

Nois, hem d’aprendre a competir els 40 minuts. Som-hi panteres!!! 💛🖤🏀

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

Partit incòmode per les nostres panteres

Un equip rival assequible físicament, però que ha sabut trobar un bon equilibri defensiu i ofensiu que en cap moment no hem estat capaços de trencar. Ens hem obsessionat en el tir exterior amb un molt baix percentatge d’anotació, tot lligat amb la falta de tancament del rebot ens ha portat a l’amplia desavantatge al marcador, que no hem pogut reduir tot i la intensitat de joc als últims minuts del matx.

Cal seguir treballant de valent🖤💛🏀

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Inicien la segona volta amb derrota però amb bona actitud davant la fortalesa física del rival

Una primera part amb bones accions ofensives i defensives. S’ha circulat bé la pilota mostrant una dinàmica força positiva, tot i que ens ha faltat tancar el rebot. Hem arribat a mitja part, guanyant, 11-13, el segon quart. El desgast físic ha començat a veure’s reflectit en el ritme de l’equip blanenc. Les pèrdues de pilota i les llacunes defensives han permès a l’equip local distanciar-se en el marcador. Agrair a l’Arnau, entrenador del mini groc, que avui ha portat l’equip. Nois aquesta és la línia de treball i a pensar en el pròxim partit.

Força Panteres 🖤💛🏀💪

C.B. Blanes — C.B. La Vall d’en Bas

El parcial del segon quart ens treu del partit

Joc irregular de les panteres en el transcurs del matx. Hem començat intensos, 20-17, mostrant caràcter competitiu i amb un joc equilibrat tant ofensivament com defensivament. En el segon quart hem mostrat la nostra cara més feble, hem perdut la lectura de joc i el rival ens ha encaixat un parcial d’1-20, ens hem mostrat com un equip sense idees, poc resolutiu amb tirs precipitats i pèrdues constant de pilota. L’escletxa en el marcador l’hem arrossegat durant tot el partit.

Acabem l’últim partit de l’any, ja que la propera setmana descansem. Força panteres🖤💛🏀