Competició: C.T. Infantil Fem. Promoció Nivell A - Fase Final - Grup 1

C.B. Blanes — Bisbal Bàsquet

Últim partit de la temporada

Partit disputat contra les primeres de grup. Un partit que a l’anada va quedar amb un resultat de 22-83.

Les nostres Panteres han lluitat i defensat molt bé contra un equip potencialment molt superior. La progressió de l’equip el resultat d’avui l’avala. Avui s’ha recollit el fruit de la llavor del treball en equip. “Juguem per créixer” i és indiscutible que les nostres Panteres de la ma de la Paola i la Laura han crescut.

Gràcies per tots els moments que ens heu regalat aquesta temporada! Força Panteres!! 💛🖤🏀

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Fàcil triomf

Victòria desfogada del nostre equip infantil femení davant d’un adversari que no va tenir cap oportunitat en el partit disputat amb les nostres. Des d’un primer moment va començar l’avantatge al marcador i no va haver-hi treva per les de Torroella malgrat que ho van intentar. Tot van ser passades encertades i cistelles precises.

Felicitats Panteres continueu amb aquesta tònica!! ❤️🏀💪🏻

C.B. Blanes — C.B. Campdevanol

Victòria d’equip

Les nostres panteres han començat el partit amb dubtes i nervioses, però a mida que avançaven els períodes, anaven agafant confiança, i en un cinquè temps inspiradíssim de les nostres panteres han fet forat al marcador i han sabut mantenir-ho fins al final.

Destacar que cada cop juguen més com a equip amb molt bona compenetració i les fa més competitives.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Rival superior

En acabar el primer període amb un resultat de 1-2 tot feia creure que es tractaria d’una disputa molt igualada. Conforme has anat avançant els períodes les nostres quedaven totalment fora del joc, amb passades que no arribaven en lloc, rebots perduts, on les gironines tiraven a cistella amb gran encert i tornaven a fer mes punts recuperant els seus propis rebots.

El partit per part de les nostres s’ha vist caòtic, l’ambient a la grada era crispant i les Maristes s’anaven imposant minut a minut. Com sempre en l’últim període les nostres Panteres han trobat ràbia i ganes per reconduir el partit, però aquest darrer esforç ja era inútil amb un marcador tant desfavorable.

Continuem aprenent dia a dia i partit a partit. Força Panteres!! 🏀💛🖤

C.B. Blanes — C.E. Palamós

Sense opcions

Partit sense història, a on ens hem trobat a un gran equip al davant el qual no ens ha donat cap opció. El Palamós ha sigut millor en totes les facetes del joc, tant defensivament com ofensivament. Durant la primera part encara hem competit una mica, però a la segona ja s’han marxat al marcador i les nostres jugadores s’han deixat anar.

De totes maneres ha sigut una setmana de millora de joc col·lectiva tot i perdre els tres partits que s’han jugat.
A seguir creixent.

C.B. Blanes — C.B. Roses

Millorant partit a partit

Molt bon començament de partit, en el que les nostres panteres han dominat en el joc i en el marcador, davant un rival amb ofici i en el que les hem sorprès amb bon joc i molta pressió. Però a mida que avançava el partit i sobretot a la segona part, el Roses ha anat entrant en el partit sobretot en efectivitat en atac, donant un tomb al marcador i agafant avantatge. Tot i que les nostres han fet un últim període per intentar remuntar el partit, malauradament el Roses s’ha acabat imposant.

Destaquem la tornada d’una jugadora lesionada a l’equip amb una molt bona aportació.

C.B. Blanes — C.E. Maristes Girona

La mel als llavis

Partit emocionant, on les nostres panteres i les Maristes han començat igualades al marcador. Conforme anaven passant els quarts les de Girona van començar a establir un lleuger avantatge al marcador, dominant el partit amb molt encert de cara a cistella, fins a tenir en alguns moments fins a dotze punts d’avantatge. En l’últim quart les nostres jugadores van sortir empoderades i creient de veritat que la victòria podia ser per elles, i durant uns minuts d’infart ens ho van fer creure a la grada i a tots els assistents. Malauradament no ha pogut ser i han quedat a una diferència de tres punts de les Maristes de Girona.

Volem destacar de les nostres Panteres, l’esperit de lluita fins l’últim moment.

U.E. La Cellera – Amer – Les Planes — C.B. Blanes

U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 43
C.B. BLANES: 50

Victòria desitjada

Partit al que les nostres panteres l’hi tenien moltes ganes, per haver coincidit en la primera fase amb el contrincant i perquè hi tenien molta rivalitat.

Tot i un començament molt fluix, s’ha anat entrant en el partit i ha hagut molta igualtat fins la segona part en el que les nostres jugadores han fet un gran joc d’equip i han pogut fer forat en el marcador.

Destacar les ganes de competir i guanyar que han mostrat les nostres jugadores, se les ha vist molt compenetrades.