Competició: C.T. Infantil Fem. Promoció Nivell A - Fase Final - Grup 1

C.E. Joventut Celrà — C.B. Blanes

Primer partit de l’any, en el que hem patit la parada de festes i el fred

Les nostres han entrat al partit sense intensitat, tot i que a mida que passaven els períodes han anat millorant. En un mal quart se’ns ha anat el partit en el que ja es figurava que hi hauria igualtat. Ha hagut poc encert de cara a cistella per part dels dos equips però si que l’equip contrari ens ha superat sobretot en el rebot.

Final igualat en el que el Celrà s’ha anat creixent i ha fet que per pocs punts s’emportessin el partit.

Toca seguir entrenant i seguir creixent. Força Panteres.
🏀🏀🏀🏀

C.B. Roses — C.B. Blanes

El Roses, més intens

Derrota de les nostres Panteres davant d’un Roses superior en tot moment, que ha aconseguit la victòria gràcies a un joc molt intens combinat amb el poc encert de cara a cistella de les nostres. El partit s’ha disputat en un terreny de joc més petit del habitual, en el que elles es sentien molt més còmodes que les nostres, tot i així hem de destacar que les nostres Panteres han lluitat en tot moment, però malauradament aquest cop no ha pogut ser.

Seguiran treballant, aprenent dels errors i dels encerts per millorar en els següents partits. Força Panteres 🏀💪

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

El major encert rival decanta el partit al seu favor

Primer partit de la fase final, amb molta igualtat, entre dos equips que es coneixen bé perquè ja havien jugat a la fase prèvia. Les jugadores dels dos equips van estar durant tot el partit molt intenses. Malgrat que els dos primers partits disputats amb elles el Blanes va guanyar, aquest cop malauradament el partit se l’han emportat les visitants, gràcies al millor encert a cistella.

No han ajudat ni la lesió d’una jugadora durant el partit ni les absències dos dos jugadores importants. Per sort donar les gràcies a l’aportació de la Maria del pre-infantil que ens ha ajudat molt bé.

Força Panteres💪 🏀🏀🏀