Competició: C.T. Mini Masc. Nivell A – 1a. Fase – Grup 1

C.B. Salt — C.B. Blanes

Bon comiat a la temporada

Últim partit de la temporada davant d’un rival al que ens hem enfrontat ja diverses vegades i al que ja coneixíem força bé. En el partit d’avui hem vist el millor joc de la temporada; jugades d’equip, concentració, encert en el tir interior i exterior, i bon joc tant ofensiu com defensiu.

L’equip ha ofert la seva millor versió i ens ha obsequiat amb molt bones jugades d’equip compartint molt la pilota, lluitant els rebots i no donant cap pilota per perduda; bona defensa i construcció de jugades ofensives des de sota la cistella rival.

Acomiadem la temporada amb moltes ganes de seguir jugant i seguir aprenent.
Amunt, panteres! 🏀🏀

C.B. Blanes — Bàsquet Girona

Orgull

Segon partit amb el Girona en una setmana i aquest ha estat ben diferent al de la setmana passada. Les panteres han plantejat una bona defensa que incomodava al rival i no els permetia fer cistelles fàcils. Tot i així en alguns moments s’han pogut distanciar al marcador i han pogut anar fent forat.

A destacar la bona defensa plantejada i el desacomplexament dels nostres jugadors que en tot moment han competit i han intentat desbordar a un rival molt superior al que no han deixat tancar marcador. També ha estat molt simptomàtic la quantitat de tirs lliures que s’han tirat avui, el que denota la lluita sota cistella i la intensitat en el joc.

L’últim quart ha estat demolidor per nosaltres ja que no hem aconseguit fer cap punt i ha estat el que ha acabat per posar aquesta diferència real de 50 punts.

Tot i la derrota, les sensacions són bones i els nois acaben cada partit amb moltes ganes de seguir aprenent i competint. Aquest és el camí, panteres! 🖤💛

Bàsquet Girona — C.B. Blanes

Partit ajornat de la segona jornada d’aquesta nova fase de la competició

El mini A masculí no ha estat gens encertat en general davant d’aquest rival que no deixa espai ni possibilitats de sorpresa. Els nostres s’han mostrat espessos tant en defensa com en atac i no han sabut jugar com ells saben. La defensa ha estat molt tova i moltes dificultats per sortir a l’atac. No hi ha excusa, el rival ha estat molt superior i cal felicitar-lo pel partit. La setmana vinent ens tornem a veure les cares a casa i esperem plantejar-los més problemes que avui.

En partits com els d’aquest cap setmana aprenem que cal ser seriosos i estar concentrats en tot moment ja que en un moment de desconcert, el partit se’n va i ja no podem recuperar.

Seguim aprenent! Força panteres, Força Blanes! 💛

C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Partit per oblidar

Derrota del mini A masculí davant d’un rival que ha estat superior des de l’inici del partit.
Començant el primer període amb un parcial de 16-1, no es preveia un bon final i així ha estat; fins el setè període els nostres no han reaccionat, i han començat a lluitar. Ha faltat concentració i, sobretot, empenta davant d’un marcador desfavorable.

S’han perdut moltes pilotes, sobretot amb passades, la falta d’encert a cistella, falta de jugades en equip i una defensa quasi inexistent ens han dut a la derrota.

Cal seguir treballant, encara hi ha molt camí per fer!!!
Força Panteres!!! 💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Salt

Partit seriós jugat avui pel mini A masculí després de l’aturada de Setmana Santa

Han començat concentrats, compartint la pilota i fent bones jugades d’equip. El partit ha seguit amb aquesta tònica, amb una defensa seriosa i encertada que ha permès agafar bona renda al marcador. Cap a la segona part, han començat les imprecisions en les passades, el desencert, sobre tot, en el tir exterior i alguna errada també en el tir interior. Cap al final del partit han tornat a rutllar les jugades i s’ha acabat amb un bon resultat.

Els nois comencen a agafar confiança a nivell individual i col·lectiu, cada vegada són més equip i competeixen al màxim.
Seguim! Força panteres, Força Blanes!