Competició: C.T. Mini Masc. Nivell B - Fase Prèvia - Grup 2

C.B. Salt — C.B. Blanes

Un equip molt minvat per algunes baixes arriba a Salt a jugar l’últim partit de la temporada

El Blanes surt molt concentrat i amb molta empenta li planta cara a l’equip local. Partit emocionant. El setè període comença amb una diferència de tres punts a favor de l’equip local. Però els jugadors de Blanes perden la concentració i es queden sense forces. L’encert i la bona defensa dels primers períodes és reemplaçada per una sobtada desorganització. El joc ràpid, que tan bon resultat li havia donat fins aquell moment, va desvirtuar en un joc arrebatat i amb molta pèrdua de pilota. La diferència avasallant dels últims dos períodes no reflecteix el bon partit i la bona actitud dels mini B. Un bon final de temporada que ens dona molta força per confiar en aquestes Panteres.

C.B. Blanes — C.B. Farners

Sense opcions

Segona derrota del cap de setmana. Un contundent Farners deixa sense opcions a les panteres que es queden sense idees davant d’un equip amb un bon atac i molta pressió en defensa. El bon joc de l’equip visitant deixa sense alternatives als nostres petits.

C.B. Blanes — C.B. Salt

Derrota per aprendre

Davant d’un contrincant que va sortir a pressionar des del primer moment, l’equip local no va saber com entrar en partit. La defensa intensa dels jugadors de Salt va aturar tot intent de trobar el bon joc que havíem vist els darrers partits.

A vegades es guanya i d’altres vegades s’aprèn.

C.B. Blanes — C.B.U. Lloret

Contundent victòria a casa

Els jugadors de Blanes surten molt concentrats a jugar el derbi i des del primer període marquen el ritme de joc. El treball en equip i la complicitat entre els jugador han estat el factors determinants per a la victòria. El bon joc i l’encert a cistella es reflecteix en el resultat.

C.B. Blanes — C.B. Sant Hilari

Bon partit

Els jugadors de Blanes surten concentrats i amb ganes de jugar en equip. Tot i algunes distraccions el Blanes marca la diferència en els primers quatre períodes. Una diferència que l’equip contrari no pot escurçar i les panteres se’n porten una còmoda victòria.

Seguim treballant i jugant cada dia millor!

C.B. Blanes — C.B. Vilobí

El mini B masculí ensopega amb l’equip cuer del grup

Un partit en el qual els nostres petits no acaben de trobar-se. L’equip visitant aprofita la falta de concentració per treure una petita distancia en cadascun dels períodes. Un partit per recordar que cada punt te valor i que la actitud i el treball en equip és el que acaba declinant la balança.

De cada experiència un aprenentatge.

C.B. Bescanó — C.B. Blanes

Bon partit i victòria a Bescanó

Un partit molt lluitat i treballat de les Panteres que s’han sabut adaptar a les característiques diferents a les habituals provocades per l’escassa intervenció arbitral envers els dos equips. Malgrat això, s’han observat moments defensius i ofensius interessants que han fet que, a mesura que anaven succeint-se els períodes, l’avantatge anés augmentant.

Desenllaç molt favorable pel Blanes, equip que demostra una progressió ascendent respecte la primera volta. Felicitats jugadors i entrenadors! Seguim treballant!

C.B. Blanes — Bàsquet Girona

Partit difícil contra els primers del grup

Tot i la derrota el mini B masculí ha demostrat que tenen ganes de jugar bé. Costa entrar en partit però mica en mica es deixen anar i ensenyen un bon joc. Tot i la derrota la sensació és bona. Els jugador veuen que son capaços de fer bones jugades, recuperar pilotes i encistellar. També reflexionar que ens consta entrar en partit però que una vegada ho aconseguim tenim un gran potencial.

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Guanyen el seu primer derbi

Partir molt travat en el qual ens costa entrar en ritme. L’equip de Lloret de Mar entra molt concentrat en el primer període i marca una bona diferència. En el segon parcial el jugadors de Blanes reaccionen. A partir d’aquest moment el partit és molt igualtat. L’equip mini B de Blanes comença a marcar diferències però acumula moltes faltes.

El C.B.U. Lloret no ho posa fàcil i lluita fins a l’últim moment. Una pista incòmoda amb poc espai per moure’s i treure de banda. Un àrbitre molt estricte que li treu dinamisme al partit.

Hi ha moltes coses a millorar. Els partits es poden guanyar o perdre, el veritable èxit rau en superar-se cada dia. Anem per bon camí.

La alegria dels jugadors és enorme. Des del vestidor arribaven els crist de la celebració i les veus que afirmen haver guanyat el seu primer derbi.

C.B. Vilobí — C.B. Blanes

Bon partit del mini B masculí

Marcador molt igualat fins als últims dos períodes en els quals els jugadors del Blanes surten molt concentrats i marquen la diferència necessària per guanyar el partit.

Una victòria que serveix per a consolidar el joc en equip. Continua la ratxa positiva.