Competició: Sots 25 masculí

C.B. Blanes — C.B. Sant Gregori

Plantem cara a un dels millors equips de la lliga!

El partit es presentava després d’una setmana d’entrenaments complicada.

Lluny de seguir amb aquesta dinàmica, l’equip fa un canvi de mentalitat i ofereix una de les seves millors versions com equip. S’ha pogut competir de tu a tu, agafant lleugeres avantatges en el marcador, que ens han permès seguir prement per lluitar per la victòria. Finalment el matx es decanta a cap a la banda visitant, fallant tirs lliures.

Tot i no haver guanyat s’ha d’estar satisfets per la feina feta i seguir amb aquesta dinàmica tant positiva i les sensacions que ens ha deixat aquest matx.

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Gran victòria de l’equip en un partit incòmode fora de casa

Hem sabut revertir una situació no gaire favorable en una primera part plena d’errades i precipitació. Gràcies a l’esforç i la confiança en els companys hem aconseguit canviar la mentalitat i enfocar una gran segona part que ens ha servit per posar-nos per sobre en el marcador i posar terra de pel mig amb el rival.

Seguim creixent

C.B. Blanes — Athlètic Silenc

Partit on el resultat poder no reflecteix tot el treball realitzat durant trenta-cinc minuts

El rival va sortir relaxat i es va trobar un equip que els premia en defensa, en atac va començar encertat, confiant en realitzar la passada extra, moure la pilota i mantenint-se mentalment serè. Davant un equip que sobretot desafiava en aquest aspecte amb una defensa excessivament física i dura.

Com a equip hem fet les primeres passes en trobar la nostra identitat a la pista: baixar el cul en defensa i dificultar la ofensiva rival al màxim i en atac moure la pilota i trobar la millor opció.

Malgrat la derrota sento que hem fet el millor partit de la temporada fins al moment, els resultats acabaran arribant si seguim aquesta línia de treball en equip.

C.B. Blanes — C.E. Caldes de Malavella

Aguanten mitja part

Partit igualat a la primera part, 26-24, en la mateixa línia dels darrers partits jugats fins ara. En el tercer quart és quan l’equip no va aguantar el ritme degut a una defensa visitant més agressiva i que els nostres jugadors no van saber contrarestar. En el tram final del partit l’equip es va deixar anar sense poder reduir la diferència obtinguda per l’equip visitant. Cal millorar molt el joc col·lectiu, el rebot i posar-li pausa quan l’equip contrari intensifica el seu joc ja que en aquesta fase el nostre joc és caòtic.

Força Blanes !!🏀🏀🏀💪🏻