Competició: Júnior B masculí

C.B. Blanes B — F.P.C.E. Begur

Partit de tràmit contra un rival de la part baixa de la taula

Els jugadors blanencs, molt superiors tant a nivell tècnic com físic, no han donat opció al rival. Han recuperat moltes pilotes i s’ha mogut la bola amb rapidesa aconseguint bàsquets fàcils.

Tots els jugadors han participat dels 108 punts que s’han fet. Felicitats!

Ara ens toca jugar quatre finals per poder lluitar entre els primers de la lliga.

Agrair l’ajuda dels cadets de primer any.

Força Blanes!!
Força Panteres!!

C.B. Blanes B — Escola Pia Olot

Victoria on per culpa de creure que el rival era molt inferior a nosaltres hem patit més del compte

Partit igualat des del principi, on sempre hem estat per davant però mai ens hem pogut posar amb diferències majors als deu punts. Aconseguim anar al descans cinc punts per davant però amb una sensació dolenta.

Després del descans tenim bona actitud defensiva però en atac tenim molta imprecisió, decisions incorrectes en les seleccions de tirs i percentatge el tir molt dolent.

A l’últim quart hem canviat el xip i aconseguit trobar bones situacions a prop de cistella fins arribar a un marcador final de 60-44.

El més important és seguir sumant, però som conscient que ho podem fer millor, sent més regulars.

Agrair l’ajuda dels tres cadets de primer any.
Seguim!!
Força Panteres 🏀🖤💛

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes B

Comencem la segona volta amb derrota

En el partit d’avui el rival ha mostrat molta més solidesa i rodatge que nosaltres. Durant el primer quart ha semblat que érem capaços de ficar-nos en el partit, però els locals han jugat bé les seves cartes i nosaltres hem seguit amb mals percentatges en el tir, trencant el partit de manera definitiva al final de l’últim quart quan ens han fet un parcial de 17-4.

Ara ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt. Seguirem treballant!

Agrair l’ajuda dels 3 cadets de primer any.

Força Panteres!!

C.B. Llagostera — C.B. Blanes B

Derrota clara i contundent contra un equip superior física, tècnica i tàcticament

En cap moment vam tenir la intensitat ni l’actitud necessària per afrontar un partit contra un rival de nivell superior. Cal seguir treballant per millorar conceptes del joc.

S’ha de destacar que tenim varis jugadors lesionats. També agrair l’ajuda d’en Xavier i en Miquel del cadet de primer any,

Acabem la primera volta amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes just al mig de la classificació. No queda res més que seguir treballant per millorar a la segona volta i capgirar la dinàmica.

Força Blanes🏀💛🖤

C.B. Blanes B — C.B. Cristinenc

Derrota en un partit igualat que mai vam tenir la sensació de poder guanyar

Partit amb alts i baixos en defensa i una falta d’intensitat que ha donat peu a molts punts de contraatac de l’equip contrari. Hem fallat oportunitats senzilles sota l’anella i no hem sabut aprofitar els problemes de faltes de l’equip rival.

Sortim amb una derrota però contents amb l’actitud dels nostres, toca continuar creixent i treballar pels pròxims partits.

Seguim!!
Força Panteres 💛🖤