Competició: Mini A masculí

Shoppins C.B. Blanes A — C.B. Vilablareix

Bon partit avui contra els Vikings. Segurament no serà d’aquells que recordarem d’aquí un temps però reafirmen la bona línia que portem en bona part de la segona fase.

Hem sortit amb poca intensitat i desencertats en el llançament tot i manar en el joc. Però poc a poc ens hem anat refent. Hem millorat en defensa i hem portat el partit al nostre territori, agafant una bona distància en el marcador que hem mantingut fins al final.

Encarem l’última setmana d’entrenaments per jugar el darrer partit en una bona situació, competint bé, a casa i amb la intuïció de que podem acabar bé la temporada.

Un últim esforç, som-hi!
💛🖤🏀

B. Vedruna Palamós — Shoppins C.B. Blanes A

El partit d’avui defineix el que llueix el nostre club, “juguem per créixer”, tant en el joc com en l’aspecte emocional. I és que havíem guanyat molts partits igualats i avui no ha pogut ser.

Però hem jugat en equip, millorant en atac i en defensa i començant a consolidar aspectes del joc que treballem en els entrenaments.

Partit vibrant, dels que fan aixecar la grada i la banqueta, amb encert la major part del partit i que no hem pogut controlar als últims minuts.

Felicitar a l’equip perquè, amb el seu esforç, ens ha fet passar un bon matí de diumenge a Palamós!

Seguim! 🏀🖤💛

Shoppins C.B. Blanes A — C.B. Sant Narcís

Partit molt emocionant el que hem viscut avui davant un Sant Narcís que ens va passar per sobre en el darrer partit.

Aquest cop hem estat concentrats durant tot el partit, lluitant cada pilota i amb un nivell d’intensitat alt. Amb una mica més d’encert podríem haver trencat el partit a la primera part però cap dels dos equips aconseguíem agafar avantatge en el marcador.

Ha estat en el cinquè període quan el joc s’ha revolucionat. Durs en defensa, corrent en transició i amb més encert en el llançament,
hem arribat a l’últim període amb avantatge i l’hem sabut mantenir fins al final.

Partit que ens carrega les piles per visitar la pista del líder la setmana que ve.
Seguim creixent!
💛🖤🏀

C.B. Hostalric — Shoppins C.B. Blanes A

Molt bon partit de les panteres a Hostalric, davant d’un equip que ens va guanyar clarament en l’última visita.

Hem sortit bé, concentrats i només uns minuts de desgavell en el següent quart ens ha fet pensar que podíem perdre el control del partit, però l’hem tornat a agafar ràpidament i l’hem mantingut fins al final.

Bona defensa i bon joc col·lectiu en atac, amb intensitat i amb tots els jugadors aportant ens ha permès aconseguir la victòria amb l’anotació més alta de la temporada.
Acabem amb bones sensacions i esperem mantenir aquesta bona dinàmica en els propers partits.

Som-hi! 💛🖤🏀

C.B. Vilablareix — Shoppins C.B. Blanes A

Després de tres derrotes, avui hem aconseguit la primera victòria de la segona fase en un bon partit a Vilablareix.

De bon començament ens hem vist superiors físicament i això ens ha fet anar a la pressió amb convicció, robar pilotes i poder córrer en molts trams del partit.

El primer quart ha estat de tanteig però a partir del segon hem anat agafant avantatge i l’hem mantingut fins al final gràcies a que no hem perdut la intensitat i la concentració en el joc.

Tots els jugadors han sumat i marxen cap a casa amb bones sensacions i amb l’autoestima una mica més alta per afrontar els següents partits.

Seguim creixent! 🏀🖤💛

Shoppins C.B. Blanes A — C.B. Guíxols

Partit emocionant fins al final el que hem viscut avui. Era el primer de la segona fase, per tant contra un equip de característiques similars al nostre que ha sabut jugar millor l’inici i el final del partit.

Hem sortit molt adormits, amb una marxa menys i amb la sensació que el Guíxols ens podia passar per sobre. Però no ha estat així. Hem pujat la intensitat i ens hem recuperat durant el segon i tercer quart fins arribar al descans amb empat al marcador. Tot i que el resultat era baix per les errades en atac, hem seguit amb la mateixa dinàmica fins l’últim període gràcies a l’escalf de la grada i la banqueta, per arribar als últims 5 minuts on el partit podia caure per qualsevol dels dos costats.

Els nervis ens han traït i algunes errades combinades amb encerts visitants ens han portat a acabar amb una diferència de 7 punts a sota.
Jugadors bastant tocats al acabar el partit demostra les ganes que hi posen. Així que, partit per aprendre i a per el proper.

Som-hi! 🏀🖤💛