Competició: Mini femení

C.B. Vilablareix — Vila Dental C.B. Blanes

Més que per la victòria avui ens sentim orgullosos de les mini panteres perquè s’han deixat la pell, han suat la samarreta i han fet jugades en equip molt ben treballades.

Avui han sigut autèntiques PANTERES, no era fàcil aquest partit, i han lluitat molt.

Felicitar-les a totes i animar-les a seguir així. També avui volem donar tot el nostre suport a la Laia, que s’ha lesionat en una jugada lluitant per recuperar una pilota.

Molts ànims i moltes gràcies a totes.
💪💪💪💪💛🖤🏀

Vila Dental C.B. Blanes — GEIEG

Avui una victòria davant unes jugadores que encara que són les cueres, mai deixen de lluitar, i que van millorant partit a partit i això ens ha de servir de mirall, màxim respecte per totes aquestes jugadores.

En aquest partit les panteres han fet molt bones jugades en les què han participat totes les jugadores i no han caigut en les individualitats d’altres partits. Felicitar-les per aquest progrés i animar-les a continuar per aquest camí, doncs aquest esport tant maco i emocionant és d’equip, i veure aquestes jugades agrada i fa gaudir molt.

Gràcies panteres , seguim endavant 💪💪💪.

Bisbal Bàsquet — Vila Dental C.B. Blanes

Avui sí, avui les nostres minis panteres han sortit a jugar amb tota la intensitat davant un equip que no ens ho ha posat fàcil, ha sigut un partit intens i amb el marcador molt igualat fins a l’últim quart on les nostres mini panteres han arribat més fortes i han aconseguit la diferència de 5 punts.

Avui sí.

Moltes Felicitats panteres!!!💛🖤🏀.
Continuem