Resum

Treballada i important victòria del nostre sènior A masculí en la lligueta de permanència

Aquest resultat ens dóna un impuls anímic per afrontar els difícils encontres que se’ns presenten en properes jornades. El matx no ha començat gens bé per les nostres panteres, que han hagut de remuntar un desavantatge negatiu a l’electrònic, 15-18.

El segon quart ha estat la clau de la victòria blanenca, 28-12, fent un tomb de 180°. Un bon equilibri defensiu-ofensiu ha permès trobar unes bones posicions de tir, millorant en escreix els percentatges en tir exterior envers altres partits, 12 de 30. Els canvis des de la banqueta amb jugadors recuperats de lesions, donaven aire fresc al joc local aconseguint mantenir en tot moment la diferència i no donant peu a l’equip visitant a apropar-se en el marcador, 22-17 i 26-25 en el tercer i quart períodes.

Avui la grada ha tingut un toc personal mostrant una bandera del club que ocupava la totalitat d’una de les grades de la pista vermella. Moltes gràcies pel suport mostrat, sou un revulsiu per l’equip💛🖤💪🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
07/05/2022 18:00 C.C. Primera Categoria Masc. – 2a. Fase – Grup 10 2021-2022 Jornada 3