Resum

Tornada a la competició després d’una setmana de descans

L’equip rebia el Palafolls, un equip perillós degut a la seva experiència i qualitat. Com es de costum últimament el partit ha començat fred i igualat, sense que cap dels dos equips marxés del marcador. Aquesta dinàmica s’ha mantingut fins la mitja part on l’equip visitant dominava per tres punts.

Ja a la segona part, i també com en els últims partits, les panteres han pujat el ritme, forçant pèrdues i corrent el contraatac, tot agafant avantatge en el marcador. Ja a l’últim quart, i ja amb poca gasolina al dipòsit dels maresmencs, el Blanes ha sentenciat el partit, al final amb una diferència de disset punts, 70-53.

Bona victòria del sènior veterà del Blanes que segueix a la lluita pel liderat.

Aprofitem per felicitar el nostre company Aleix pel naixement de la seva filla, Olívia! Benvinguda a la família! 💕