Resum

La mel als llavis

Partit emocionant, on les nostres panteres i les Maristes han començat igualades al marcador. Conforme anaven passant els quarts les de Girona van començar a establir un lleuger avantatge al marcador, dominant el partit amb molt encert de cara a cistella, fins a tenir en alguns moments fins a dotze punts d’avantatge. En l’últim quart les nostres jugadores van sortir empoderades i creient de veritat que la victòria podia ser per elles, i durant uns minuts d’infart ens ho van fer creure a la grada i a tots els assistents. Malauradament no ha pogut ser i han quedat a una diferència de tres punts de les Maristes de Girona.

Volem destacar de les nostres Panteres, l’esperit de lluita fins l’últim moment.
Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada
08/03/2022 20:15 C.T. Infantil Fem. Promoció Nivell A - Fase Final - Grup 1 2021-2022