Resum

Alt voltatge en el primer partit de la fase final Territorial de Girona

A causa de les lesions i baixes covid, el Blanes es presentava al partit amb només sis jugadors de l’equip, però amb els reforços d’en Luca Minelli i l’Arnau Batalla. Sabent que perdíem alçada, però guanyàvem en velocitat, l’equip tenia clar que havia de generar un joc ràpid i elèctric per emportar-se el partit i així va ser. Ja des del primer quart la circulació de pilota va ser clau per trobar tirs còmodes i el ritme va ser alt durant tot el partit. Malgrat això, el Santjoanenc ens va castigar amb algunes contres i, en estàtic, sabien jugar amb paciència i aconseguir la manera d’anotar-nos.

El partit va anar frec a frec fins a la mitja part: primer quart, 17-16 i segon quart, 35-34.

A la represa, les panteres van continuar castigant amb intensitat als del Santjoanenc, que ja no anaven tan frescos com al principi, i el Blanes va aconseguir una diferència de divuit punts respecte al rival, quan tan sols faltaven dos minuts per acabar el partit. Tot i això, el Santjoanenc va fer un últim esforç per retallar distàncies, ja no per endur-se la victòria, sinó reduint la diferència pensant amb el partit de l’endemà.
Avui, a les 18.00 h, partit de tornada en una pista realment molt complicada. Esperem que el nostre sènior C pugui gaudir d’un partit com el d’ahir i endur-se el Campionat de Girona.

Volem aprofitar i donar les gràcies a les nostres dues armes secretes d’ahir: Luca Minelli i Arnau Batalla. Ara ja poden dir que han debutat en tots els equips sèniors del club i, sobretot, amb nota. Esperem que gaudissin tant com nosaltres d’ells ahir.