Resum

Massa càstig

Resultat final enganyós en un partit on les blanenques van començar amb una defensa pressionant a tota la pista que, de sortida, va col·lapsar l’atac sabadellenc. Això, acompanyat d’un gran encert en atac va suposar un parcial de 3-16 a tres minuts per acabar el primer quart. Un triple local va esperonar al Pia que en aquests tres minuts va endossar al Blanes un parcial de 10-1 que deixava el marcador 13-17 al final del període.

Al començament del segon quart les de Sabadell van pujar la intensitat en defensa i es van mostrar més agressives en atac anotant un parcial de 18-2 que deixava el marcador 31-19. Les jugadores blanenques van reaccionar i un parcial final de 0-6 les tornava al partit. 31-25 a la mitja part.

A la represa es va viure la fase del partit més igualada. Les nostres panteres es van acostar fins a dos punts de diferència però un últim minut fatídic donava avantatge d’onze punts a l’equip de Sabadell, 46-35.

Quedava un últim quart per intentar una nova remuntada però les forces ja estaven justetes. Les jugadores de la Núria i en Marc ho van intentar però la menor rotació de jugadores a causa de les baixes, respecte el Pia Sabadell es va notar. Les vallesanes no van deixar de prémer l’accelerador i un parcial al quart de 14-6 va deixar el resultat final al marcador de 60-41. Massa càstig per un equip blanenc que va donar la cara fins que es va acabar la gasolina.

Aquest partit tanca una temporada que ha estat difícil per l’equip. Amb una plantilla justa d’efectius d’inici per afrontar l’exigència del Campionat de Catalunya Cadet de Primer Any, lesions de llarga durada encara han minvat més les rotacions, afrontant la major part de la competició amb set o vuit jugadores.

Tot i les dificultats, tot i només aconseguir dues victòries en tota la temporada, l’equip ha crescut, ha competit la major part dels partits mentre el físic de les jugadores disponibles aguantava el ritme de l’equip rival, i el més important, han madurat i s’han fet fortes mentalment. L’actitud d’aquesta recta final de la competició ha sigut una altra.
El futur és engrescador. Aquestes noies ens donaran alegries la propera temporada, només cal continuar treballant com ho han fet fins ara, continuar creixent en ambició esportiva i incorporar efectius per completar una plantilla per competir en igualtat de condicions amb els equips contrincants.