Resum

Primera victòria davant d’un públic entregat amb el joc i l’actitud de l’equip groc i negre

Partit trepidant davant d’un equip jove com el nostre i amb intensitat defensiva que ens ha fet caure en els nostres propis errors. Ens han dificultat el joc, sobretot a la sortida de pilota, provocant un alt percentatge de pèrdues. Al descans anàvem amb un curt avantatge, 43-37.

El tercer quart ha estat nefast, l’equip visitant molt encertat en el tir exterior s’ha avançat a l’electrònic, fent un parcial negatiu per nosaltres de 19-29. A diferència dels últims encontres hem estat encertats en el tir de 3.

Al darrer quart hem capgirat el marcador amb bones recuperacions i l’encert en el tir (fins a deu transformats en el còmput total de triples).