C.B. Banyoles — C.B. Blanes

Dura derrota en el partit ajornat de la jornada 23

Bona primera part entre cometes de nou amb només sis jugadors per afrontar tot el partit. A la segona daltabaix físic i mental que ha portat a un marcador duríssim en contra, amb l’equip local quasi doblant al Blanes al marcador.

C.B. Banyoles — C.B. Tona

C.B. Banyoles — C.B. Blanes

C.B. Banyoles — C.B. Torelló

C.B. Banyoles — C.B. Blanes

Partit amb dues cares

Durant el primer i segon període les nostres panteres han sortit lluitant, plantant cara i amb una actitud positiva i això s’ha notat en el marcador arribant amb avantatge a la mitja part.

A la tornada no semblava el mateix equip, i això ho ha aprofitar l’equip contrari per créixer i marcar distàncies en el marcador fent un parcial de 24-6. La falta d’empenta i l’actitud negativa que sol ser bastant habitual quan no surten bé les coses no han ajudat per tirar endavant el partit. Quan han començat a reaccionar en el últim període ja ha sigut tard, tot i aconseguir escurçar les diferències.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva durant tot el partit encara que les coses no surtin com ens agradaria.
Força panteres !!!🖤💛💪🏻🏀

C.B. Banyoles — C.B. Quart

C.B. Banyoles — C.B. L’Escala

C.B. Banyoles — C.B. Vilablareix

C.B. Banyoles — C.B. Blanes

Nova derrota excessiva per la igualat demostrada en la pista

Inici de partit molt igualat en joc. Sempre hem anat a remolc i no hem aprofitat diverses jugades per avançar-nos en el marcador. Al final hem pagat la manca d’encert i en l’intent de remuntar ens han cosit a triples. Massa càstig per l’esforç fet.

Ànims noies que ho esteu fent molt bé. Força Blanes 🖤🏀💛

C.B. Banyoles — B.C. Fontajau