A.E. Begur — T21 Instal.-Cafe’M C.B. Blanes B

A.E. Begur — C.B. Blanes B

A.E. Begur — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

El cuer oposa més resistència de l’esperada

Els blanencs van començar el partit amb molts nervis davant de l’últim classificat de la lliga. El Begur va arribar a guanyar d’onze punts, però el Blanes va saber reaccionar al segon quart i retallar distàncies. Les panteres va saber jugar amb paciència i a partir del tercer quart ja van avançar-se al marcador i ja no van perdre el marge fins al final.

Ara a seguir amb el treball i pensar amb el partit contra l’Hostalric. Força Blanes!!

F.P.C.E. Begur — C.B. Blanes C

Bon partit tot i el resultat final

Resultat que no reflecteix la bona feina feta per les nostres panteres. Han sortir motivades i animades. S’ha vist un canvi d’actitud de la setmana passada.

Han donat un pas endavant però queda molta feina per fer. Continuarem lluitant 🖤💛

 

F.P.C.E. Begur — C.B. Blanes B

A.E. Begur — C.B. Blanes

Eliminatòria encarrilada

Primera victòria contundent de la final a quatre pel Campionat Territorial de Girona. El sènior C es trobava al segon classificat de l’altre grup. L’inici ha sigut amb molts nervis i desencert pels dos equips. Malgrat això, les panteres han pogut reaccionar i amb un parcial de 0-15 han encaminat una victòria demolidora.

A la mitja part la diferència era de vint punts. Al tercer quart ha seguit el festival blanenc amb un gran encert des de la línia de tres (quinze triples en total). L’últim quart ha seguit una tònica semblant i s’ha mantingut la diferència de 35 punts.

Demà jugarem la tornada a casa, amb la nostra gent i esperem tancar l’eliminatòria amb la tranquil·litat de la victòria obtinguda al partit d’anada.

L’equip ha acabat molt satisfet amb les sensacions del partit i espera mantenir aquesta dinàmica fins al final de les fases. Som-hi Blanes, endavant panteres. Fins al final! 🖤💛💪