C.B. Calella — Vila Dental C.B. Blanes A

Partit de rivalitat on l’adversari ens tenia “ganes”

Victòria amb dues lectures. Hem començat tal com havíem parlat. Intensos en defensa, rebots i pocs errors, 0-10 al minut sis. Incomprensiblement i fins el minut set del segon quart, pèrdues, errors, poc encert en els tirs, ens porten a un 22-21, 24-30 a la mitja part.

La xerrada tècnica de l’entrenador a la mitja part ha fet el seu efecte. Intensos físicament i encertats hem tancat el tercer quart 11-24 i el quart 13-21.
Amb quina lectura ens quedem: Quan hem jugat com cal,o quan hem estat a la pista però ni hi érem.

Estem a la part alta de la classificació amb un calendari força assequible.
Seguim millorant, amunt i felicitats💪💪✌️✌️

P.D.: Qui no recorda els errors corre el perill de repetir-los🏀🏀🏀🏀🏀

Qui no recorda la història corre el perill de repetir-la.

C.B. Calella — Bàsquet Llor

C.B. Calella — C.B. Blanes

Pas importantíssim cap a la salvació

Partit de tornada a casa del rival amb el qual va haver-hi un partit molt ajustat a Blanes amb poc punts. El Calella ha sortit a per totes i  nosaltres, amb manca de rebot i poc encert de cara a cistella hem anat a remolc al marcador. Així i tot, en l’últim quart hem sabut reaccionar i agafar l’avantatge per endur-nos el partit, el qual ens col·loca a la segona posició amb la lluita pel no descens de la categoria.

Gracies a l’afició que ens ha acompanyat en aquest partit important i, sobretot, com sempre, a les nostres júniors que ens donen un cop demà per poder seguir lluitant.

C.B. Calella — C.B. Calaf

Victòria treballada a Calella

No va ser un partit talentós, però sí amb circumstàncies adverses (interiors amb problemes físics, carregats molt ràpid de faltes, amb tres baixes, etc.), però vam ser sobris i competitius.

Sempre per davant del marcador, amb avantatges curts, mantinguts tot i la zona rival fins al final.