C.E. Joventut Celrà — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

C.E. Joventut Celrà — C.B. Blanes

Primer partit de l’any, en el que hem patit la parada de festes i el fred

Les nostres han entrat al partit sense intensitat, tot i que a mida que passaven els períodes han anat millorant. En un mal quart se’ns ha anat el partit en el que ja es figurava que hi hauria igualtat. Ha hagut poc encert de cara a cistella per part dels dos equips però si que l’equip contrari ens ha superat sobretot en el rebot.

Final igualat en el que el Celrà s’ha anat creixent i ha fet que per pocs punts s’emportessin el partit.

Toca seguir entrenant i seguir creixent. Força Panteres.
🏀🏀🏀🏀

C.E. Joventut Celrà — C.B. Blanes

Victòria important per continuar líders

Partit molt intens i emocionant el del sènior C masculí que ha jugat aquesta tarda contra el Celrà. Tot el partit ha sigut molt competitiu i, amb dos primers quarts molt igualats, els dos equips han marxat a la mitja part empatats a 29.

A la represa, els blanencs han sortit amb les idees molt clares i gràcies a la intensitat defensiva i a la bona lectura de joc han arribat a guanyar de 13. Tot i això, el Celrà ha anat escurçant aquesta distància i a l’últim quart les panteres només guanyàvem de dos quan faltaven escassos minuts. El partit s’ha decidit gràcies a un 3+1 que ha permès al Blanes endur-se la victòria.

Partit molt treballat i molt ben gestionat per part del sènior C que, una jornada més, tanca el cap de setmana en primera posició.

Som-hi Blanes, endavant Panteres!! 💪