C.B. ADEPAF — Shoppins C.B. Blanes

C.B. ADEPAF — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

Escolàpies Figueres — Invoport C.B. Blanes

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes B

Seguim patint

Les nostres panteres es van trobar amb un equip infinitament superior a elles. Per les de Blanes va resultar ser un partit asfixiant on les de Figueres dominaven en tots els sentits i sense fer grans esforços. Gràcies a que l’entrenador de l’altre equip va pressionar lo just i en algunes fases del partit no posava a la pista totes les jugadores més rellevants que tenia, vam poder moure també el nostre marcador. Amb disputes així no existeix la competició, l’únic que es pot fer es resistir i que acabi el partit l’abans possible.

Continuem! Força Panteres! Ens queda molt de camí.

Escolàpies Figueres — Comas Immob. C.B. Blanes

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

La baixa de ritme final fa que s’escapi el partit

Partit molt igualat durant gairebé tot els quarts davant un rival agressiu que ens ha complicat el joc.
En el últim temps hem baixat el ritme i la balança ha anat a favor de les noies del Figueres. Les Panteres han fet una bon treball en equip amb bones jugades i han lluitat totes les pilotes.

Les nostres jugadores aquesta temporada han fet una molt bona progressió, gràcies al seu esforç i a la feina ben feta dels seus entrenadors i entrenadores.

Hem de seguir treballant.
Força Panteres!!! 🏀💛🖤

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

Victòria ajustada de les nostres panteres en l’últim període

Un partit que a priori semblava assequible ja que l’equip rival no havia guanyat cap partit ha fet les nostres sortissin confiades; però l’equip rival els hi ha posat molt difícil a les nostres panteres, que els ha costat molt situar-se i connectar en el partit.

Durant el primer i segon període les nostres han anat per darrera tota l’estona. Després de la mitja part han sortit una mica més concentrades i amb ganes de lluitar i el tercer període ha finalitzat en empat. En l’últim període les nostres s’han avançat al marcador fins al final del partit.

Cal seguir treballant.
Força panteres!!! 💪🏻🏀💛🖤

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

Cauen per només un punt en un partit trepidant

Partit molt intens i renyit entre les noies del Figueres i les nostres Panteres. Des de l’inici del partit els dos equips s’han estat alternant el marcador.
Ha estat un joc trepidant amb bons contraatacs i bones passades.

Les blanenques han lluitat fins l’últim minut.
💪💪noies!! Heu fet molt bona feina.
Força Panteres!🏀💛🖤