Bàsquet Girona — Shoppins C.B. Blanes

Bàsquet Girona — Invoport C.B. Blanes A

El Blanes, segon a la taula, ha saltat a la històrica pista de Sant Josep sense la intensitat inicial necessària per afrontar el partit contra un Girona carregat de qualitat.

Aquesta falta de concentració ha fet que, amb només 4 minuts de partit disputats, l’electrònic ja reflectís un avantatge de 10 punts a favor de l’equip local (12-2). Jugadors triats per tota la demarcació, un espai tan diferent al nostre i deu punts de desavantatge semblaven ser els ingredients perfectes per cuinar una derrota inapel·lable.

Però el Blanes, entestat en demostrar que està a la zona alta de la classificació per mèrits propis, ha sabut tombar la truita i, a l’inici del segon període i desprès d’una cistella inicial dels gironins, ha fet un parcial de 2 a 12. Aquest parcial, exactament igual al rebut en contra a l’inici del partit, ha esperonat l’equip vermell que, lluny d’enfonsar-se, ha trobat en el tir exterior la seva millor arma (com demostren els quatre triples transformats en només quatre minuts de joc). Un nivell d’encert que ha portat la diferència en el marcador a màxims de 17 punts durant el segon període.

Al descans, mentre al vestidor local es celebrava abans d’hora la victòria, el Blanes preparava uns canvis tàctics que donarien els seus fruits durant la segona part del partit. Així, amb molt de treball, el conjunt grocinegre ha anant retallant les distàncies durant tot el tercer quart i ha aconseguit col·locar-se per davant a l’inici de l’últim.

El final del partit, digne d’estrella Michelin, ha estat tremendament igualat però aquesta vegada la fortuna, en forma d’error arbitral a la penúltima jugada i de desencert dels panteres a l’última, ha volgut que el compte el pagui l’equip visitant.

Avui, després d’unes postres d’autor amb regust amarg…força Blanes!