GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Competeixen fins a la mitja part

Les jugadores blanenques van iniciar el partit desendollades, amb un parcial de sortida en contra de 15-2. Va haver-hi reacció a cavall entre el final del primer quart i l’inici del segon, i un parcial a favor de 4-14 les tornava al partit, 19-16, tot i que no van tenir continuïtat i s’arribava al descans dotze punts per sota, 30-18.

A la represa desconnexió total, parcial en aquesta segona part de 43-6 per caure de manera contundent i potser injusta per 73-24.

Destacar la tornada a les pistes de la Jana després de superar la lesió que l’ ha tingut fora quatre mesos i agrair un cop més el recolzament de les jugadores de l’infantil.

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Derrota de les blanenques davant les primeres en la classificació

Partit molt complicat on les rivals han exercit un joc agressiu tallant-nos moltes jugades amb robatori de pilota i no deixant-nos passar de mig camp. Les nostres jugadores han patit un marcatge intens que no han pogut contrarestar. Les Panteres no s’han rendit i han plantat cara fins el final.

Hem de seguir treballant per aprendre!!
Força Blanes!! 💪🏀💛🖤

 

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Les baixes i la fatalitat durant el partit condemna al júnior A femení a Girona

Partit molt disputat de les nostres júniors A amb el líder del grup on s’ha jugat de tu a tu i hem tingut la possibilitat de guanyar. Però les tres baixes per Covid i la lesió i indisposició de tres jugadores més durant el partit han fet que a l’últim quart quart els problemes de rotació i cansament ens passessin factura.

Felicitar a la Carla i la Núria per la direcció del partit i a les jugadores pel seu esforç i competitivitat.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Clarament superades

Partit molt fluix de les nostres jugadores on han estat superades per un rival molt superior. Manca d’encert i concentració. Hem de continuar treballant per no repetir les errades d’avui. Continuem treballant per millorar. Força Panteres 🏀💛🖤