GEIEG — Comas Immob. C.B. Blanes

GEIEG — Comas Immob. C.B. Blanes

Partit còmode

Bon partit col·lectiu davant un rival menys exigent que els que ens hem trobat les ultimes setmanes. Una bona defensa que ens ha propiciat moltes opcions de tir tot i que no hem estat gaire encertades.

Tot i així, un partit que ens serveix per a seguir polint cosetes en atac i per a reforçar la confiança del grup.

Continuem treballant per créixer junte@s 💪🏼
Força Panteres 🏀💛🖤

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Competeixen fins a la mitja part

Les jugadores blanenques van iniciar el partit desendollades, amb un parcial de sortida en contra de 15-2. Va haver-hi reacció a cavall entre el final del primer quart i l’inici del segon, i un parcial a favor de 4-14 les tornava al partit, 19-16, tot i que no van tenir continuïtat i s’arribava al descans dotze punts per sota, 30-18.

A la represa desconnexió total, parcial en aquesta segona part de 43-6 per caure de manera contundent i potser injusta per 73-24.

Destacar la tornada a les pistes de la Jana després de superar la lesió que l’ ha tingut fora quatre mesos i agrair un cop més el recolzament de les jugadores de l’infantil.

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Derrota de les blanenques davant les primeres en la classificació

Partit molt complicat on les rivals han exercit un joc agressiu tallant-nos moltes jugades amb robatori de pilota i no deixant-nos passar de mig camp. Les nostres jugadores han patit un marcatge intens que no han pogut contrarestar. Les Panteres no s’han rendit i han plantat cara fins el final.

Hem de seguir treballant per aprendre!!
Força Blanes!! 💪🏀💛🖤

 

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Les baixes i la fatalitat durant el partit condemna al júnior A femení a Girona

Partit molt disputat de les nostres júniors A amb el líder del grup on s’ha jugat de tu a tu i hem tingut la possibilitat de guanyar. Però les tres baixes per Covid i la lesió i indisposició de tres jugadores més durant el partit han fet que a l’últim quart quart els problemes de rotació i cansament ens passessin factura.

Felicitar a la Carla i la Núria per la direcció del partit i a les jugadores pel seu esforç i competitivitat.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Clarament superades

Partit molt fluix de les nostres jugadores on han estat superades per un rival molt superior. Manca d’encert i concentració. Hem de continuar treballant per no repetir les errades d’avui. Continuem treballant per millorar. Força Panteres 🏀💛🖤