C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres davant d’unes rivals que han sortit a per totes a la pista per endur-se la victòria

Un primer període per oblidar, el parcial de 31-8 , ho diu tot i ja ha sigut insalvable. Les nostres no han pogut plantar cara a la intensitat tant física com en defensa de l’equip rival.

En el segon i tercer període les nostres han reaccionat i els parcials ens han sigut favorables, però al iniciar l’últim període l’equip rival ha sortit a sentenciar i les nostres han donat el partit per perdut i han deixat de lluitar, arribant al final del partit amb una contundent derrota.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva i de confiança fins el final dels partits.
Força panteres !!💪🏻🏀💛🖤

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Rival superior

En acabar el primer període amb un resultat de 1-2 tot feia creure que es tractaria d’una disputa molt igualada. Conforme has anat avançant els períodes les nostres quedaven totalment fora del joc, amb passades que no arribaven en lloc, rebots perduts, on les gironines tiraven a cistella amb gran encert i tornaven a fer mes punts recuperant els seus propis rebots.

El partit per part de les nostres s’ha vist caòtic, l’ambient a la grada era crispant i les Maristes s’anaven imposant minut a minut. Com sempre en l’últim període les nostres Panteres han trobat ràbia i ganes per reconduir el partit, però aquest darrer esforç ja era inútil amb un marcador tant desfavorable.

Continuem aprenent dia a dia i partit a partit. Força Panteres!! 🏀💛🖤

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Dur correctiu

Partit difícil el que han jugat avui els nostres nois. L’absència tant de jugadors com d’entrenador ha passat factura i s’ha vist reflectit tant al joc com al marcador.

Fi d’una primera volta una mica agredolça…
AMUNT PANTERES💪🏼🏀