C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes B

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes A

C.E. Maristes Girona — Invoport C.B. Blanes

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes B

Nova derrota

L’equip ha sortit a pista apàtic, desganat, i el rival ha aprofitat per treure una ràpida renda al marcador dominant el rebot que els oferia segones i terceres opcions per encistellar. 21-11 al final del primer quart.

Al segon període s’ha pujat la intensitat defensiva però en atac encara costava anotar. Parcial de 13-11 i més igualtat sobre la pista.

El tercer quart ha estat el millor, l’equip s’ha tret la son de darrera les orelles i s’ha mostrat més agressiu tant en atac com en defensa, 8-15 que col.locava el marcador 42-37 i el partit obert.

Però errors infantils, pèrdues de pilota innocents i, de nou, la pèrdua de control del rebot defensiu, han fet que les gironines tornessin a marxar al marcador sense que l’equip, amb el cap avall, reaccionés.

Cal seguir treballant i oferir una mentalitat més ambiciosa.

Agrair el suport a les tres jugadores del cadet A femení que han vingut a ajudar.

C.E. Maristes Girona — Shoppins C.B. Blanes A

C.E. Maristes Girona — Invoport C.B. Blanes

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes B

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres davant d’unes rivals que han sortit a per totes a la pista per endur-se la victòria

Un primer període per oblidar, el parcial de 31-8 , ho diu tot i ja ha sigut insalvable. Les nostres no han pogut plantar cara a la intensitat tant física com en defensa de l’equip rival.

En el segon i tercer període les nostres han reaccionat i els parcials ens han sigut favorables, però al iniciar l’últim període l’equip rival ha sortit a sentenciar i les nostres han donat el partit per perdut i han deixat de lluitar, arribant al final del partit amb una contundent derrota.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva i de confiança fins el final dels partits.
Força panteres !!💪🏻🏀💛🖤

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Rival superior

En acabar el primer període amb un resultat de 1-2 tot feia creure que es tractaria d’una disputa molt igualada. Conforme has anat avançant els períodes les nostres quedaven totalment fora del joc, amb passades que no arribaven en lloc, rebots perduts, on les gironines tiraven a cistella amb gran encert i tornaven a fer mes punts recuperant els seus propis rebots.

El partit per part de les nostres s’ha vist caòtic, l’ambient a la grada era crispant i les Maristes s’anaven imposant minut a minut. Com sempre en l’últim període les nostres Panteres han trobat ràbia i ganes per reconduir el partit, però aquest darrer esforç ja era inútil amb un marcador tant desfavorable.

Continuem aprenent dia a dia i partit a partit. Força Panteres!! 🏀💛🖤