B.C. Fontajau — C.B. Blanes

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Quan la victòria és còmoda és molt fàcil reflexionar sobre les habilitats i actituds positives de l’equip

Contundent victòria del mini B masculí davant d’un Fontajau que, tot i algunes individualitats, no pot aturar a les Panteres que cada vegada que li donen espais fa circular la pilota i juga en equip. És fàcil llagotejar amb actitud sublim. És fàcil parlar de la generositat dels jugadors de Blanes. Davant d’un equip que no porta el joc al límit és fàcil parlar de la lluminositat d’algunes jugades. És fàcil parlar del treball ben fet, del recorregut, del creixement individual i grupal. És fàcil i a la vegada necessari parlar de totes les virtuts. Recordar el recorregut fet per a arribar a aquest punt. Recordar les emocions. Recordar que és fàcil gaudir del bàsquet. Recordar que és un joc i que es juga seriosament.

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

B.C. Fontajau — C.B. L’Escala

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Superats

Partit on les nostres panteres han quedat desdibuixades del parquet des del minut 1. Amb una intensa defensa local, ha costat molt entrar en el partit, 16-2. Al segon quart, hi ha hagut un intent de remuntada, trencant la pressió a la sortida de pilota i l’encert des del tir lliure, 17-14. Però a mitja part el Fontajau més agressiu i intens s’ha engrandit , i ha volgut encarrilar el partit, 25-9 i 23-14 sense donar opcions als blanencs molt carregats de faltes personals.

B.C. Fontajau — C.B. Banyoles

B.C. Fontajau — C.E. Vilafant

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Derrota per la mínima a Girona

Partit molt disputat on les noies del Blanes hi han entrat ràpid amb un joc dinàmic.
Han hagut ocasions d’arribada a cistella amb poc encert de tir. En cap moment les panteres han baixat la guàrdia i han deixat de lluitar.

Força Panteres! 💪🏻🏀🖤💛

B.C. Fontajau — C.B. Quart

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Derrota del cadet A femení davant d’un rival molt dur a pista

Partit que ha començat amb molt bones sensacions i bastant igualat fins l’últim minut del primer temps, quan l’equip contrari ha sabut aprofitar un seguit de pèrdues de pilotes i descontrol de les nostres i s’ han avançat en el marcador.

Tot i que les nostres han lluitat dins de les seves possibilitats, ja que continuem amb quatre baixes, no han pogut remuntar el marcador advers. Tampoc ha ajudat les pèrdues de pilotes en els rebots i la falta d’encert en els tirs lliures.

Cal agrair el suport de les dues jugadores de l’infantil que han pujat a ajudar a l’equip.

Cal seguir treballant
Endavant panteres !!!! 💪🏻🏀🖤💛