B.C. Fontajau — C.B. Blanes B

B.C. Fontajau — GLB C.B. Blanes A

B.C. Fontajau — Comas Immob. C.B. Blanes B

El partit d’anada a casa, no va ser un bon partit de les panteres. Avui hem anat a Fontajau i hem vist un joc molt diferent, un joc en equip on totes han aportat, tot i que continuem perdent moltes pilotes.
L’arbitratge ha estat massa rigorós amb les nostres i abans del descans ja hem perdut una jugadora per faltes i hem acabat amb 4 eliminades a la fi del partit, fet que ha suposat una diferència considerable en els llançament de tirs lliures entre un i altre equip.

A pesar d’això, les panteres han lluitat fins a l’últim minut i ha hagut un moment que la diferència era de cinc punts.
Avui no ha pogut ser, però hem gaudit molt del joc en equip i hem de continuar així.

Aquest dissabte juguem a casa contra Lloret i esperem poder guanyar-les aquesta vegada, així que si podeu estaria bé que vinguèssiu a animar- les!!!!

Ànims panteres !!!!

B.C. Fontajau — Shoppins C.B. Blanes B

B.C. Fontajau — Tecnocasa C.B. Blanes B

Contundent derrota a Girona

Hem començat forts el primer quart, amb una bona defensa i aconseguint bones cistelles. Però ja abans d’acabar aquest, vàries badades per part nostre han fet que marxessin en el marcador i ja no hi ha hagut manera de remuntar.

La falta d’encert(no es pot guanyar un partit aconseguint només 36 punts) i sobretot i en majúscules “AQUEST REBOT QUE MAI ÉS NOSTRE”, han fet que guanyar aquest partit fos impossible.

Toca passar pàgina i seguir treballant de valent. La setmana entrant comença la segona volta de la primera fase. Ens tornarem a trobar amb els mateixos equips i ens hem de fixar un objectiu molt clar, millorar en el nostre joc aconseguint així millors resultats!

Som-hi equip!
Força panteres!
🏀🖤💛🖤

B.C. Fontajau — GLB C.B. Blanes A

*ENCALLADES A L’ÚLTIM QUART*

Després d’un començament fluix i cometent moltes faltes personals, cosa que van aprofitar les gironines per fer marcador. Es va començar a jugar molt bé a bàsquet en el segon i tercer quart, cosa que ens va permetre anar al capdavant en el marcador i ens feia pensar que la victòria vindria cap a casa.
Però un últim quart per oblidar, en el qual només vam fer 5 punts, va fer que el partit es decantés en els últims minuts cap a les jugadores de Fontajau.
Des de les grades s’aprecia que s’està fent molt bona feina en els entrenaments, les veiem fortes, concentrades i bastant compenetrades i el més important les veiem gaudir jugant a bàsquet.
Ens quedem en qué si volem podem, que és la frase que més hem utilizat i que ens ha de servir per anar creixent com a equip.

A seguir treballant.
Força Panteres!! 🏀🏀🏀💪.

B.C. Fontajau — CEIGRUP C.B. Blanes

B.C. Fontajau — C.B. Blanes B

B.C. Fontajau — C.B. Argentona

B.C. Fontajau — C.B. La Vall d’en Bas