C.B. Sant Narcís — Shoppins C.B. Blanes A

C.B. Sant Narcís — Tecnocasa C.B. Blanes B

El Sant Narcís ens ha passat per sobre

No hem tingut opcions de guanyar el partit en cap moment. Un primer quart fluix i un segon quart fatídic (parcial 18-4), han deixat pràcticament sentenciat el partit a la mitja part.

Hem repetit les errades de sempre. Passades dolentes, poc domini del rebot, moltes dificultats per pujar la pilota i molt poc encertats a cistella.

No ha sigut un bon partit, de totes maneres l’hem lluitat i no hem abaixat el cap, però les coses no ens han sortit bé. Equip, aquest esperit de lluita ens ha d’acompanyar sempre a tots els partits.
Amb aquest esperit, una bona defensa i millorant la punteria encara ens queda molt a dir en aquesta competició.
Força panteres!🏀🖤💛🖤

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes B

C.E. Onyar — Invoport C.B. Blanes

Comencem la segona volta amb derrota

En el partit d’avui el rival ha mostrat molta més solidesa i rodatge que nosaltres. Durant el primer quart ha semblat que érem capaços de ficar-nos en el partit, però els locals han jugat bé les seves cartes i nosaltres hem seguit amb mals percentatges en el tir, trencant el partit de manera definitiva al final de l’últim quart quan ens han fet un parcial de 17-4.

Ara ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt. Seguirem treballant!

Agrair l’ajuda dels 3 cadets de primer any.

Força Panteres!!

C.E. Onyar — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres en l’últim partit de la temporada que ha deixat un mal regust

Un partit que a priori no presentava gaires complicacions ha donat un tomb en contra en l’últim quart. Durant el tres primers períodes les nostres han estat per davant en tot moment amb bona defensa, un gran encert en els tirs lliures i bones jugades en equip.

Però en començar l’últim quart l’equip ha desaparegut a pista fins el punt de no anotar cap punt. L’equip contrari ho ha aprofitat, i un parcial de 19-0 ho diu tot.

Cal fer reflexió de tota la temporada, tant de totes les coses bones que han passat, de les victòries i de les bones estones, com també aprendre de les derrotes i les errades per seguir millorant.

El més important és haver gaudit del bàsquet.
Força panteres. !!! 🏀💪🏻💛🖤

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes

Últim partit de lliga i victòria molt ben treballada

Primer quart igualat amb lleuger avantatge del Blanes i encert en atac en el segon que ens ha permès arribar al descans 32-39.Tercer quart on hem sentenciat el partit amb bona defensa i marcador 40-59. Últim quart on hem aconseguit ampliar avantatge i darrers minuts on el Sant Narcís ha pogut maquillar el marcador final.

En conjunt molt bon partit on no hem donat opcions al Sant Narcís que han premut fins que s’han vist amb opcions.

Força Blanes !! i seguim!! 🏀🏀🏀

Àmpliament superats

Partit sense història davant un rival que ha imposat la seva millor condició física. L’equip, amb només set jugadors per rotar, ha competit fins l’inici del tercer quart però d’aquí fins el final els gironins han passat per sobre dels blanencs de manera contundent.