C.B. Hostalric — C.B. Blanes A

C.B. Hostalric — C.B. Blanes B

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

C.B. Hostalric — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

C.B. Hostalric — Shoppins C.B. Blanes B

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Gran victòria de l’equip en un partit incòmode fora de casa

Hem sabut revertir una situació no gaire favorable en una primera part plena d’errades i precipitació. Gràcies a l’esforç i la confiança en els companys hem aconseguit canviar la mentalitat i enfocar una gran segona part que ens ha servit per posar-nos per sobre en el marcador i posar terra de pel mig amb el rival.

Seguim creixent

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Derrota a Hostalric

Avui les nostres panteres han perdut. Han començat bé i dominant, però han anat perdent força, alhora que avui les pilotes no volien entrar. Encara que han jugat bé i han lluitat fins al final, l’Hostalric tingut més encert.

Toca aprendre i seguir amb la força que els caracteritza.
Força petites panteres!!! 💪🏼💪🏼

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Victòria per insistència

Partit molt dur i travat pels blanencs que s’emporten la victòria gràcies a la solidesa defensiva. Pista complicada la de l’Hostalric, que els locals han aprofitat al màxim per tancar-se i no deixar jugar amb comoditat al rival.

Al segon quart, l’Hostalric s’ha col·locat en zona i això els ha permès tancar-se encara més defensivament i en atac han estat més encertats que no pas les panteres.

A la mitja part, el Blanes ha sortit endolladíssim i ha tornat a dominar el marcador gràcies a la pressió i a la solidesa defensiva. Ja a l’últim quart, les panteres han seguit amb la dinàmica del quart anterior, han atacat la zona amb més claredat i han obert l’escletxa definitiva al marcador.

Som-hi! S’ha de seguir per aquest camí. Força Blanes! 🖤💛