C.B. Hostalric — Shoppins C.B. Blanes A

Molt bon partit de les panteres a Hostalric, davant d’un equip que ens va guanyar clarament en l’última visita.

Hem sortit bé, concentrats i només uns minuts de desgavell en el següent quart ens ha fet pensar que podíem perdre el control del partit, però l’hem tornat a agafar ràpidament i l’hem mantingut fins al final.

Bona defensa i bon joc col·lectiu en atac, amb intensitat i amb tots els jugadors aportant ens ha permès aconseguir la victòria amb l’anotació més alta de la temporada.
Acabem amb bones sensacions i esperem mantenir aquesta bona dinàmica en els propers partits.

Som-hi! 💛🖤🏀

C.B. Hostalric — Shoppins C.B. Blanes A

Partit amb dues parts ben diferenciades.

La primera molt igualada. Amb anotacions no molt altes però compensades amb l’encert d’un i altre equip. I la segona clarament a favor de l’Hostalric.

Gairebé en tots els partits contra rivals similars tenim una baixada en intensitat que ens posa en problemes però que solem resoldre en els següents. Avui no ha estat el cas.
Hem tornat del descans desconnectats, erràtics en atac però sobretot fluixos en defensa, oferint opcions fàcils de llançament que ha sabut aprofitar molt bé l’equip local.

Només una última empenta, amb bones sensacions, ens ha ajudat a maquillar el resultat, però no ens ha servit per aconseguir la victòria.
Sabem el que no hem fet bé, així que millorarem en els propers entrenaments.

Seguim! 💛🖤🏀

C.B. Hostalric — T21 Instal.-Cafe’M C.B. Blanes B

C.B. Hostalric — Vila Dental C.B. Blanes

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

C.B. Hostalric — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

C.B. Hostalric — Shoppins C.B. Blanes B

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Gran victòria de l’equip en un partit incòmode fora de casa

Hem sabut revertir una situació no gaire favorable en una primera part plena d’errades i precipitació. Gràcies a l’esforç i la confiança en els companys hem aconseguit canviar la mentalitat i enfocar una gran segona part que ens ha servit per posar-nos per sobre en el marcador i posar terra de pel mig amb el rival.

Seguim creixent

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Derrota a Hostalric

Avui les nostres panteres han perdut. Han començat bé i dominant, però han anat perdent força, alhora que avui les pilotes no volien entrar. Encara que han jugat bé i han lluitat fins al final, l’Hostalric tingut més encert.

Toca aprendre i seguir amb la força que els caracteritza.
Força petites panteres!!! 💪🏼💪🏼

C.B. Hostalric — C.B. Blanes

Victòria per insistència

Partit molt dur i travat pels blanencs que s’emporten la victòria gràcies a la solidesa defensiva. Pista complicada la de l’Hostalric, que els locals han aprofitat al màxim per tancar-se i no deixar jugar amb comoditat al rival.

Al segon quart, l’Hostalric s’ha col·locat en zona i això els ha permès tancar-se encara més defensivament i en atac han estat més encertats que no pas les panteres.

A la mitja part, el Blanes ha sortit endolladíssim i ha tornat a dominar el marcador gràcies a la pressió i a la solidesa defensiva. Ja a l’últim quart, les panteres han seguit amb la dinàmica del quart anterior, han atacat la zona amb més claredat i han obert l’escletxa definitiva al marcador.

Som-hi! S’ha de seguir per aquest camí. Força Blanes! 🖤💛