C.B.U. Lloret — A.E.C.A.M. Malgrat

C.B.U. Lloret — C.B. Tona

C.B.U. Lloret — CESET

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

El Lloret es mostra superior

Partit ajornat de la dotzena jornada on les nostres panteres no han pogut frenar el joc ràpid e impetuós dels lloretencs. Tot i dominar en certs moments de joc el rebot, aquest ha d’anar acompanyat d’un equilibri ofensiu i defensiu que no hem sabut posar en escena.

Durant tot el matx ens ha costat superar la pressió a la sortida de pilota posada en pràctica per l’equip local. Tot i anar tot el partit a remolc dels verd i negres, l’últim quart l’hem guanyat, 11-15, mostrant més encert i solidesa defensiva.

Som-hi panteres!!!

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Partidàs dels dos equips que es queda a Lloret

Partit molt intens amb un dels equips més forts de la lliga on les nostres jugadores han fet un bon partit, amb bona defensa.
Al primer quart s’ha arribat amb empat a catorze, a la mitja part es perdia d’un punt.
Hem fet un bon tercer quart però les preses i la falta de precisió en l’últim quart ha fet que el Lloret s’emportés el partit.

Bon partit del Blanes.
Seguir treballant.
💛🖤💛🏀🏀

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Victòria de les nostres Panteres

Partit molt igualat, tot i guanyar ens ha faltat intensitat i encert a cistella. No ens podem relaxar, cal seguir treballant.

Juguem per créixer. Força Panteres!

C.B.U. Lloret — C.B. ADEPAF

C.B.U. Lloret — C.B. Vic

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

La fe blanenca durant quaranta minuts obté el premi final

El primer equip masculí blanenc afrontava el partit amb la necessitat de guanyar per acostar-se al Lloret, distanciat a dues victòries en la classificació. La posada en escena no la ser la millor. Al primer quart el Lloret, més fort físicament i amb les idees més clares tant en defensa com en atac, va escombrar de la pista al Blanes, parcial de 25-11, i molt males sensacions.

Però la reacció no va trigar gaire, i ja al segon quart es va poder veure el canvi de xip negre i groc, ahir blanc per la similitud de l’equipació habitual amb la del Lloret. La defensa es va ajustar i endurir deixant al Lloret en només 7 punts en el període, i la confiança guanyada a darrera es va començar a notar en atac, 7-16 de parcial per arribar al descans 32-27 i partit obert amb les sensacions recuperades de cara a treure quelcom positiu.

Al tercer quart va predominar la igualtat. El partit es decidia en cada acció i cada pilota es lluitava com si fos la darrera i decisiva per decidir l’encontre. Parcial de 13-14 per deixar el marcador al final del tercer període 45-41 i tot per decidir al darrer tram de partit.

Si el partit era emocionant fins al moment, el que havia de venir fins al final seria d’infart. El quart es va convertir en un estira i arronsa al marcador, 47-45 a set minuts pel final, 54-45 a quatre, 54-51 a dos… el Lloret obria diferències i el Blanes les retallava. S’entrava al darrer minut i els lloretencs dominaven per cinc punts de diferència, 58-53, i ja es creien guanyadors, però la fe que el Blanes havia posat en joc durant tot el partit va obrar el miracle.

En un final de nervis i amb decisions arbitrals per tots el gustos els blanencs aconseguien empatar el partit amb un tir lliure, un triple decisiu i un altre tir lliure, després que el Lloret en desaprofités dos. Amb 58-58 al marcador i 9,01 segons per jugar la pilota era pels jugadors del Lloret que, després d’un temps mort del seu entrenador, van treure de banda en camp d’atac però la defensa blanenca va ser impecable i a 2,5 segons s’aturava el rellotge per passes d’un jugador verd i negre. Minut blanenc i darrera possessió en servei de banda a camp d’atac… i en aquests dos segons i mig va arribar l’explosió de goig blanenc. La pissarra d’en Joel va funcionar de manera mil·limètrica. Un tall de distracció per sota cistella, simultani amb un bloc a dalt de l’ampolla amb continuació cap a cistella del blocador, va deixar sol a en Borja que rebia el servei des de la banda de manera directa i precisa, i anotava els dos punts que donaven la victòria al Blanes.

Èxtasi a la pista i a la grada amb majoria de públic blanenc.

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Partit molt intens i emocionant

Els quatre primers períodes han estat molt igualats. Partit molt intens, però amb moltes imprecisions i errades en el llançament. El cinquè i sisè períodes per oblidar, el Lloret ha marxat de 12 al marcador. Al setè ens hem posat a dos punts. El darrer quart ha estat emocionant, en una darrera possessió i dos a sota una jugada, que ha acabat en triple nostre, ha estat anul·lada per camp enrere.

De tota manera no hem fet un bon partit. Les dimensions de la pista tampoc han ajudat, una pista molt petita. El millor de tot, l’emoció fins a l’últim segon.