C.B.U. Lloret — Shoppins C.B. Blanes B

C.B.U. Lloret — Shoppins C.B. Blanes B

Partit complicat per la clara superioritat del Lloret

Hem començat adormits i de seguida s’ha vist que costaria molt posar-nos al seu nivell. Tot i això, hem competit millor els últims períodes i ajudats per un major encert, s’ha vist un equip més sencer i com sempre, amb aspectes positius a destacar que van sumant en el joc.

Seguim sumant minuts i creixent per afrontar els propers reptes.

Som-hi! 🖤💛🏀

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes B

Derbi entre Lloret i Blanes B masculí

Es va veure un joc intens i molt dur, on les faltes van marcar la diferència entre els dos equips. Tot el partit va ser ajustat, tot i que el Lloret sempre anava pel davant dos o tres punts.

Els últims cinc minuts de partit van ser determinants, dues faltes del Lloret contra set del Blanes, amb la parella arbitral discrepant de les seves pròpies decisions i totes finalment contra els nostres, cosa que va fer que els jugadors blanencs fessin errades fruit de la impotència.

Hem de seguir treballant i lluitant com el partit d’ahir.

#ForçaPanteres
#JuguemPerCréixer
💪🏀🖤💛

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes B

El Blanes no sap sortir de la pressió a tot camp i col·lapsa

Derrota de les nostres panteres davant d’un equip rival que ha fet molt bona defensa i que han tingut molt encert de cara a cistella. Tot el contrari que les nostres; els ha costat molt connectar en el partit, defensa quasi inexistent, desconnexió entre les jugadores que ha provocat moltes pèrdues de pilota i si li sumem que avui la pilota no havia manera que entrés a la cistella, ha deixat l’equip amb els ànims molt tocats.

A mida que han passat els períodes la diferència en el marcador s’ha anat fent més evident al igual que el desànim i la fustració fent impossible donar un tomb al partit. Cal seguir treballant per millorar la defensa i els tirs i quan aparegui la fustració, sigui quina sigui la causa, no ha de tenir cabuda, s’ha de transformar per lluitar fins el final.

Donar les gràcies a les jugadores del cadet, Berta i Nadia, que han vingut a ajudar.

Força Panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes C

C.B.U. Lloret — A.E.C.A.M. Malgrat

C.B.U. Lloret — C.B. Tona

C.B.U. Lloret — CESET

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

El Lloret es mostra superior

Partit ajornat de la dotzena jornada on les nostres panteres no han pogut frenar el joc ràpid e impetuós dels lloretencs. Tot i dominar en certs moments de joc el rebot, aquest ha d’anar acompanyat d’un equilibri ofensiu i defensiu que no hem sabut posar en escena.

Durant tot el matx ens ha costat superar la pressió a la sortida de pilota posada en pràctica per l’equip local. Tot i anar tot el partit a remolc dels verd i negres, l’últim quart l’hem guanyat, 11-15, mostrant més encert i solidesa defensiva.

Som-hi panteres!!!

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Partidàs dels dos equips que es queda a Lloret

Partit molt intens amb un dels equips més forts de la lliga on les nostres jugadores han fet un bon partit, amb bona defensa.
Al primer quart s’ha arribat amb empat a catorze, a la mitja part es perdia d’un punt.
Hem fet un bon tercer quart però les preses i la falta de precisió en l’últim quart ha fet que el Lloret s’emportés el partit.

Bon partit del Blanes.
Seguir treballant.
💛🖤💛🏀🏀