B.C. Maçanet — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

B.C. Maçanet — Shoppins C.B. Blanes B

B.C. Maçanet — C.B. Blanes

Tercera derrota a la lliga en un partit on la primera part va ser per oblidar

El Blanes visitava la pista del Maçanet, el tercer classificat. Tots sabien que seria un partit intens, dur i igualat, però el que ningú s’esperava era el gran encert dels locals i la desconnexió, tant en defensa com en atac, per part dels blanencs. Això va fer que a la mitja part el marcador fos de 44 a 20.

Malgrat això, el Blanes va saber refer-se. Va endurir la seva defensa i van poder encadenar un seguit de bons atacs que van escurçar la diferència en el marcador (55-41). A l’últim quart, les panteres van continuar remant, però els hi va faltar temps per poder capgirar el marcador.

Aprenem dels errors i la setmana que ve, més i millor. Endavant panteres i, sempre, força Blanes! 💪🖤

Creixen com a equip

Avui segon partit dels nostres petits i gran victòria, s’ha de destacar la gran millora en defensa, en atac i en el més important, com a equip. Cada vegada estan més units i fent pinya. Tenen moltíssima força fins a l’últim minut, demostrant ser unes autèntiques panteres i sobretot que gaudeixen moltíssim jugant.